autor:

Anonim

» » Mancaruri cu peste

crap umplut cu orez

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
crap fara cap, ceapa, pesmet, oua, orez, ulei, sare, patrunjel verde, hrean, otet, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 75 ml de ulei cu 100 ml de apa , se adauga orezul, piper, sare, 200 ml de apa fiarta si se introduc la cuptor cca 15 min.
Se racesc si se adauga oua, pesmet si patrunjel verde. Cu aceasta compozitie se umplu pestii, se cos, se introduc la cuptor intr-o tava unsa cu 75 ml de ulei si se frig 20 min. Hreranul se amesteca cu otet, 100 ml de apa si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "crap umplut cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Sea Bass (biban de mare ) la tigaie, cu legume si sos de unt

Sea Bass (biban de mare ) la tigaie, cu legume si sos de unt

Fileurile de biban se usuca pe un servet. Se infierbanta o tigaie, cu ulei putin in care se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Placinta cu peste si ciuperci

Placinta cu peste si ciuperci

Tocam marunt ceapa. Pregatim aragazul si o tigaie antiaderenta in care punem uleiul. Adaugam

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Crap umplut cu ton, la cuptor