autor:

Anonim

» » Mancaruri cu peste

crap umplut cu orez

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
crap fara cap, ceapa, pesmet, oua, orez, ulei, sare, patrunjel verde, hrean, otet, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 75 ml de ulei cu 100 ml de apa , se adauga orezul, piper, sare, 200 ml de apa fiarta si se introduc la cuptor cca 15 min.
Se racesc si se adauga oua, pesmet si patrunjel verde. Cu aceasta compozitie se umplu pestii, se cos, se introduc la cuptor intr-o tava unsa cu 75 ml de ulei si se frig 20 min. Hreranul se amesteca cu otet, 100 ml de apa si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "crap umplut cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Biban de mare prajit

Biban de mare prajit

- Bibanul curatat,spalat,sters cu un prosop de hartie,se stropeste cu zeama de lamaie,se lasa 10

8 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Crap la dubletta

Crap la dubletta

- Stropim crapul cu un dressing obtinut din zeama de lamaie si condimente (curatat si spalat bine

10 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie

Se prepara pasta de verdeata blenduind patrunjelul verde cu 2 catei de usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, un praf de sare si piper. Fiecare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa

Se prepara aluatul din ingredientele mentionate, se framanta foarte bine; se da la rece 15 minute apoi se intinde intre 2 folii de plastic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Midii in vin alb