Am taiat crapul curatat si spalat pe spate, l-am sarat, am amestecat tonul maruntit cu pasta de ardei si am umplut crapul, am pus boia de ardei iute, un catel de usturoi, ceapa verde, ardei kapia. In tava am pus hartie de copt, ulei, legume maruntite si sare. Am asezat crapul umplut in tava si l-am acoperit cu felii subtiri de slaninuta ardeleneasca si am turnat niste vin alb. La jumatatea timpului de coacere am mai pus putin vin alb. L-am intors cu ajutorul unui fund de plastic subtire si am asezat jumatate din feliile de slaninuta ardeleneasca pe deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii