autor:

Angel Gabriel Lungu

» » Mancaruri cu peste

Crap umplut cu ton, la cuptor

Autor: Angel Gabriel Lungu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Angel Gabriel Lungu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Ingrediente
Crap romanesc, slaninuta ardeleneasca, ardei kapia rosu, morcov, ton in suc propriu, pasta de ardei, ceapa verde, vin, ulei, sare, boia de ardei iute, usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Am taiat crapul curatat si spalat pe spate, l-am sarat, am amestecat tonul maruntit cu pasta de ardei si am umplut crapul, am pus boia de ardei iute, un catel de usturoi, ceapa verde, ardei kapia. In tava am pus hartie de copt, ulei, legume maruntite si sare. Am asezat crapul umplut in tava si l-am acoperit cu felii subtiri de slaninuta ardeleneasca si am turnat niste vin alb. La jumatatea timpului de coacere am mai pus putin vin alb. L-am intors cu ajutorul unui fund de plastic subtire si am asezat jumatate din feliile de slaninuta ardeleneasca pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap umplut cu ton, la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Rechin pane

Rechin pane

Se iau bucatile de rechin se sareaza se pipereaza se asezoneaza cu condiment de peste si se lasa

0 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste
File de Crap la gratar cu legume

File de Crap la gratar cu legume

Fileurile de crap, se spala, se tamponeaza cu hartie absorbanta, se sareaza, pipereaza, si se pudreaza

16 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Joanne Fishbourne (Bucatar) , 31 mai 2014

    This looks wonderful!!! Well done. I will have to try it very soon :))

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2013

    Gustosssss!!!!!!!

  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

    Interesant si apetisant! Felicitari

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

      O delicateta culinara ! *****

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      ne trebuie o mamaliga imediat !

    • Angel Gabriel Lungu

      Angel Gabriel Lungu (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      Multumesc doamnelor!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      O explozie de culori se arome!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      Minunate combinatii, iar rezultatul este pe masura...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Angel Gabriel Lungu
Salau la tava

Salau la tava

Se "tunde" salaul de aripioare si coada cu foarfeca de bucatarie si se jupoaie de piele cu cutitul

19 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Ficatei lejeri la cuptor

Ficatei lejeri la cuptor

Mentionez ca la aceasta reteta am folosit ficatei de pasare congelati. Se taie ceapa pestisori si

15 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocana de cartofi cu carnati la cuptor

Tocana de cartofi cu carnati la cuptor

Se tai cartofii in doua pe de-a lungul si apoi felii potrivite si se pun la fiert. Se prajesc carnatii

22 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Joanne Fishbourne (Bucatar)

This looks wonderful!!! Well done. I will have to try it very soon :))

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Peste sarat si uscat