- Se ia crapul si se curata de solzi, i se scot intestinele si se taie capul si coada;
- Se spala, iar apoi se lasa sa se scurga;
- Se unge cu ulei si se freaca cu sare si piper;
- Se pregateste umplutura din 2 cepe, patrunjel si mararcare se freaca toate cu sare;
- Se umple apoi crapul si se fixeaza burta cu scobitori pentru a nu se desface la cuptor;
- Se aseaza in tava unsa cu putin ulei si in care se adauga putina apa si se da la cuptor la foc moderat, avand grija sa stropim crapul din cand in cand cu zeama din tava;
- Se curata cartofii, morcovii, telina, pastaile, ceapa si se adauga in tava dupa 45 de minute;
- Se adauga sare, piper si rosiile decojite cu 10 minute inainte de a opri focul;
- Se serveste cu lamaie si verdeata.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii