autor:

ALINA BANICA

» » Mancaruri cu peste

Crap umplut cu verdeata

Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 octombrie 2006

Ingrediente
Pentru peste:, - un crap de 1,5 kg, - 1 legatura de patrunjel, - 1 legatura de marar, - 2 cepe mijlocii, - 100 ml ulei, - sare, piper., , Pentru garnitura:, - 5-6 cartofi, - 1 ceapa, - 250 g pastai verzi, - 2 morcovi, - 1 radacina de telina, - 1 cutie rosii decojite, - sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 2h

14 voturi

Mod de preparare

- Se ia crapul si se curata de solzi, i se scot intestinele si se taie capul si coada;
- Se spala, iar apoi se lasa sa se scurga;
- Se unge cu ulei si se freaca cu sare si piper;
- Se pregateste umplutura din 2 cepe, patrunjel si mararcare se freaca toate cu sare;
- Se umple apoi crapul si se fixeaza burta cu scobitori pentru a nu se desface la cuptor;
- Se aseaza in tava unsa cu putin ulei si in care se adauga putina apa si se da la cuptor la foc moderat, avand grija sa stropim crapul din cand in cand cu zeama din tava;
- Se curata cartofii, morcovii, telina, pastaile, ceapa si se adauga in tava dupa 45 de minute;
- Se adauga sare, piper si rosiile decojite cu 10 minute inainte de a opri focul;
- Se serveste cu lamaie si verdeata.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap umplut cu verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de pangasius cu rosii la tava

File de pangasius cu rosii la tava

Dupa ce s-a dezghetat pestele (are o crusta de gheata de 20% din greutate), condimentati-l bine pe

18 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Fish finger (file de peste pane)

Fish finger (file de peste pane)

Fileul de peste se curata bine, se taie bucati de cca 2/10 cm. Se stropeste cu zeama de lamaie (dupa

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

14 voturi

Ingrediente

  • Pentru peste:
  • - un crap de 1,5 kg
  • - 1 legatura de patrunjel
  • - 1 legatura de marar
  • - 2 cepe mijlocii
  • - 100 ml ulei
  • - sare
  • piper.
  • Pentru garnitura:
  • - 5-6 cartofi
  • - 1 ceapa
  • - 250 g pastai verzi
  • - 2 morcovi
  • - 1 radacina de telina
  • - 1 cutie rosii decojite
  • - sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de ALINA BANICA
Crochete de pangasius

Crochete de pangasius

1. Se face o marinata din apa, sare, piper, dafin si otet si se pune la foc. 2. Cand incepe sa fiarba

10 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Salata de ciuperci cu verdeturi

Salata de ciuperci cu verdeturi

1. Se curata ciupercile si se frig pe gratar, apoi se lasa la racit. 2. Se toaca prazul, ceapa si

3 voturi    2 comentarii
1h
Salate de legume
Iepure de camp cu verdeturi si masline

Iepure de camp cu verdeturi si masline

1. Se spala carnea de iepure si se portioneaza. 2. Se prepara o marinata din ceapa uscata, piper

7 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Macrou pe sare cu arome mediteraneene şi crochete de cartofi