autor:

ALINA BANICA

» » Mancaruri cu peste

Crap umplut cu verdeata

Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 octombrie 2006

Ingrediente
Pentru peste:, - un crap de 1,5 kg, - 1 legatura de patrunjel, - 1 legatura de marar, - 2 cepe mijlocii, - 100 ml ulei, - sare, piper., , Pentru garnitura:, - 5-6 cartofi, - 1 ceapa, - 250 g pastai verzi, - 2 morcovi, - 1 radacina de telina, - 1 cutie rosii decojite, - sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 2h

14 voturi

Mod de preparare

- Se ia crapul si se curata de solzi, i se scot intestinele si se taie capul si coada;
- Se spala, iar apoi se lasa sa se scurga;
- Se unge cu ulei si se freaca cu sare si piper;
- Se pregateste umplutura din 2 cepe, patrunjel si mararcare se freaca toate cu sare;
- Se umple apoi crapul si se fixeaza burta cu scobitori pentru a nu se desface la cuptor;
- Se aseaza in tava unsa cu putin ulei si in care se adauga putina apa si se da la cuptor la foc moderat, avand grija sa stropim crapul din cand in cand cu zeama din tava;
- Se curata cartofii, morcovii, telina, pastaile, ceapa si se adauga in tava dupa 45 de minute;
- Se adauga sare, piper si rosiile decojite cu 10 minute inainte de a opri focul;
- Se serveste cu lamaie si verdeata.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap umplut cu verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti cu orez, fasole rosie si porumb

Creveti cu orez, fasole rosie si porumb

Se decojesc creveti si se dau intr-un clocot se scoate partea tare din spatele crevetilor mari Orezul

13 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Crap pe pat de zacusca, la cuptor

Crap pe pat de zacusca, la cuptor

Punem intr-o oala la fiert fasolea cu un praf de sare. După ce a dat intr-un clocot aruncăm apa,

4 voturi    2 comentarii
4h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

14 voturi

Ingrediente

  • Pentru peste:
  • - un crap de 1,5 kg
  • - 1 legatura de patrunjel
  • - 1 legatura de marar
  • - 2 cepe mijlocii
  • - 100 ml ulei
  • - sare
  • piper.
  • Pentru garnitura:
  • - 5-6 cartofi
  • - 1 ceapa
  • - 250 g pastai verzi
  • - 2 morcovi
  • - 1 radacina de telina
  • - 1 cutie rosii decojite
  • - sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de ALINA BANICA
Crochete de pangasius

Crochete de pangasius

1. Se face o marinata din apa, sare, piper, dafin si otet si se pune la foc. 2. Cand incepe sa fiarba

10 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Salata de ciuperci cu verdeturi

Salata de ciuperci cu verdeturi

1. Se curata ciupercile si se frig pe gratar, apoi se lasa la racit. 2. Se toaca prazul, ceapa si

3 voturi    2 comentarii
1h
Salate de legume
Iepure de camp cu verdeturi si masline

Iepure de camp cu verdeturi si masline

1. Se spala carnea de iepure si se portioneaza. 2. Se prepara o marinata din ceapa uscata, piper

7 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu legume