autor:

Anonim

» » Mancaruri cu peste

crap unguresc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
crap fara cap, ulei, ceapa, pasta de tomate, ardei gras, costita afumata, smantana, cartofi, rosii, boia de ardei iute, piper, patrunjel verde, sare, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Pestele uns cu 50 ml de ulei se asaza intr-o tava si se introduce la cuptor cca 15 min.
Ceapa, cartofii, ardeii se inabusa in 100 ml de ulei si 10 ml de apa. Se adauga pasta de tomate, cimbrul , costita, boia, piper, sare si cca 500 ml de apa.
Legumele se asaza pe intr-o tava , deasupra se asaza bucatile de peste cu o jumatate de rosie si se introduc la cuptor cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "crap unguresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav la gratar cu écrase de cartofi si mazare si sos picant de rosii, pin si telina

Pastrav la gratar cu écrase de cartofi si mazare si sos picant de rosii, pin si telina

Prepapare : se fierb cartofii in coaja in aburi , presarati cu putina sare de mare grunjoasa. Dupa

3 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste
Rechin pane

Rechin pane

Se iau bucatile de rechin se sareaza se pipereaza se asezoneaza cu condiment de peste si se lasa

0 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • crap fara cap
  • ulei
  • ceapa
  • pasta de tomate
  • ardei gras
  • costita afumata
  • smantana
  • cartofi
  • rosii
  • boia de ardei iute
  • piper
  • patrunjel verde
  • sare
  • cimbru

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de peste