autor:

Anonim

» » Mancaruri cu peste

crap unguresc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
crap fara cap, ulei, ceapa, pasta de tomate, ardei gras, costita afumata, smantana, cartofi, rosii, boia de ardei iute, piper, patrunjel verde, sare, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Pestele uns cu 50 ml de ulei se asaza intr-o tava si se introduce la cuptor cca 15 min.
Ceapa, cartofii, ardeii se inabusa in 100 ml de ulei si 10 ml de apa. Se adauga pasta de tomate, cimbrul , costita, boia, piper, sare si cca 500 ml de apa.
Legumele se asaza pe intr-o tava , deasupra se asaza bucatile de peste cu o jumatate de rosie si se introduc la cuptor cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "crap unguresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de pastrav pane cu cartofi si rondele de ceapa pane

File de pastrav pane cu cartofi si rondele de ceapa pane

Pentru gatit am folosit tigaia dry cooker... Se spala fileurile de peste si se sterg prin tamponare

5 voturi    8 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de cartofi natur

Peste la cuptor cu garnitura de cartofi natur

O idee buna pentru un pranz sau o cina cand nu ai timp sa stai prea mult in bucatarie. Curatam

9 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • crap fara cap
  • ulei
  • ceapa
  • pasta de tomate
  • ardei gras
  • costita afumata
  • smantana
  • cartofi
  • rosii
  • boia de ardei iute
  • piper
  • patrunjel verde
  • sare
  • cimbru

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste Salau de nilus in aluminium la cuptor