Se tine creierul in apa rece ½ ora. Se spala, se curata de vinisoarele de singe si de pielita, cu atentie (se asaza pe o farfurie sau pe o planseta de lemn). Se pune la fiert intr-o cratita apa cu ceapa si sare. Dupa ce ceapa e aproape fiarta se adauga creierul si se mai fierbe 15-20 minute. Se scoate cu atentie si se lasa citeva minute pe o planseta de lemn. Se taie in bucatele de marimea unei nuci. Se fierb si ciupercile taiate feliute. Se prepara un sos alb, stins cu zeama de la ciuperci, si se pune sare, piper, smintina, ciupercile si zeama de la ½ lamiie.
Se toarna peste creier si se serveste fierbinte.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii