autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

CREIER CU MAIONEZA

Autor: Ioan Spiridon (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ioan Spiridon (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 octombrie 2006

Ingrediente
300 g creier, 250 g maioneza, 100 ml smintina (facultativ), patrunjel, marar.

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Creierul de vitel sau de porc se fierbe, se strecoara si, dupa ce s-a racit, se taie in felii care se vor aseza pe platoul de servit.Peste ele se desarta maioneza, dupa ce i s-a potrivit gustul mai picant cu sare, zeama de lamiie, mustar, marar sau patrunjel si s-a amestecat cu smintina de buna calitate.In loc de maioneza se poate pune sos olandez sau sos maioneza cu smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "CREIER CU MAIONEZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui Hawai

Piept de pui Hawai

Fileurile de pui, sarate, piperate si parfumate cu praf de curry, se prajesc scurt in ulei, pe ambele

4 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Tocana bunicii

Tocana bunicii

Mod de preparare: Sosul il pregatim in ceaun, se incinge uleiul si se calesc rosiile taiate potrivit

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 300 g creier
  • 250 g maioneza
  • 100 ml smintina (facultativ)
  • patrunjel
  • marar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
tocanita de purcel