autor:

Anonim

» » Mancaruri cu peste

creier de vita pane

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
creier de vita, faina, oua, ulei, sare, pesmet, ceapa, morcovi, foi de dafin, piper boabe, otet,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Morcovii si ceapa se fierb cu piper boabe,otet, sare si foi de dafin; se indeparteaza spuma si se fierb 20 min. Se adauga creierul si se fierb impreuna 20 min, dupa care se lasa sa se raceasca in apa in care s-a fiert. Dupa ce s-a racit creierul, se portioneaza in bucati. Fiecare portie se trece prin faina ,oua batut si pesmet, se modeleaza in forma lunguiata si se rumeneste in ulei fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "creier de vita pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Sushi cu crab

Sushi cu crab

Se spala orezul de sushi de 3 ori in apa rece,se scurge si se pune la fier in apa(vezi instructiuni

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Pastrav al cartoccio

Pastrav al cartoccio

Pestele curatat si spalat bine, se aseaza pe o foaie de aluminiu, deasupra se orneaza cu creveti,

2 voturi    6 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu sos de rosii