autor:

Anonim

» » Mancaruri cu peste

creier de vita pane

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
creier de vita, faina, oua, ulei, sare, pesmet, ceapa, morcovi, foi de dafin, piper boabe, otet,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Morcovii si ceapa se fierb cu piper boabe,otet, sare si foi de dafin; se indeparteaza spuma si se fierb 20 min. Se adauga creierul si se fierb impreuna 20 min, dupa care se lasa sa se raceasca in apa in care s-a fiert. Dupa ce s-a racit creierul, se portioneaza in bucati. Fiecare portie se trece prin faina ,oua batut si pesmet, se modeleaza in forma lunguiata si se rumeneste in ulei fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "creier de vita pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav mediteran

Pastrav mediteran

-pestele se curata si se spala bine; -se ia o tava,se captuseste cu aluminiu,se aseaza pestele intreg

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
macrou cu sos de rosii

macrou cu sos de rosii

Se caleste ceapa taiata marunt pina ce straluceste, se adauga ardeiul gras, sucul de rosii si apoi

8 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Saramura pescareasca