Reteta postata pe: 08 iunie 2011
Ingrediente
500g creier de porc, 1 cub drojdie, bere, faina, sare, piper, ulei pentru prajit
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Am fiert creierul pentru 10 minute in apa cu sare si otet.Intre timp am facut un aluat din cubul de drojdie dizolvat in bere.Am adaugat faina pana compozitia a avut consistenta unei samantani groase.Se lasa la temperatura camerei pentru 1 ora.Creierul se da prin faina apoi prin aluat si se pune la prajit pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Creierul se pune la fiert in apa cu sare aproximativ 20-25 minute.
Se pune la scurs, iar dupa ce
Creierul se opareste 3 min, in apa cu putina sare si otet, se scoate pe o farfurie si se lasa deoparte.
In
0 voturi
1 comentariu
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate