Creier pane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Creier pane

Ingrediente

  • 500g creier de porc
  • 1 cub drojdie
  • bere
  • faina
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Am fiert creierul pentru 10 minute in apa cu sare si otet.Intre timp am facut un aluat din cubul de drojdie dizolvat in bere.Am adaugat faina pana compozitia a avut consistenta unei samantani groase.Se lasa la temperatura camerei pentru 1 ora.Creierul se da prin faina apoi prin aluat si se pune la prajit pana se rumeneste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasa

Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasa

Incearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...

Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasa
Salata de vinete cu maioneza

Salata de vinete cu maioneza

Reteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...

Salata de vinete cu maioneza
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise