Ingrediente
1/2 kg creier de porc, o ceapa, o foaie de dafin, sare, 2 oua, 100 g faina, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
13 voturi
Ingrediente
1/2 kg creier de porc, o ceapa, o foaie de dafin, sare, 2 oua, 100 g faina, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
13 voturi
ELYSABETH DAIAN (Chef de cuisine) , 25 mai 2010
E foarte bun. Nu am incercat pana acum sa pun frunza de dafin in apa. Creierul il trec intai prin faina, apoi prin ou( albusul eu il bat spuma, apoi pun galbenusul) si apoi prin pesmet. Se umfla ca o gogoasa si exteriorul este crocant. E foarte gustos.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010
Delicios...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010
Foarte bun, cred.
Redusa
1h
13 voturi
ELYSABETH DAIAN (Chef de cuisine)
E foarte bun. Nu am incercat pana acum sa pun frunza de dafin in apa. Creierul il trec intai prin faina, apoi prin ou( albusul eu il bat spuma, apoi pun galbenusul) si apoi prin pesmet. Se umfla ca o gogoasa si exteriorul este crocant. E foarte gustos.
bucataria-sylviei (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010
Si eu fac dar nu puneam otet in apa,nu stiam o sa incerc si asa, tare bine arata !
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010
O bunatate,felicitari.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010
Buna ideea. Nu m-am gandit.
angy (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010
creierul pane e preferatul meu!il gatesc la fel numai ca eu folosesc pesmet in loc de faina,ai mei prefera pesmetul.
Sidy (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010
Bun tare creierul ce l-ai facut Cely... Si eu pun otet in apa in care il fierb si putina sare...
Alice85 (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010
ce bunatate
lumi (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2010
Imi place creierul pane! Eu pun in oala de fiert si putin otet(sa nu se imprastie)
Angy , 16 ianuarie 2010
Un deliciu creierul pane!