autor:

SIMONA BRATU

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cremã de mazãre

Autor: SIMONA BRATU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA BRATU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
500 gr mazãre, 2 cãtei de usturoi, 100 gr smântãnã, mãrar, sare, piper, zahãr, 1 1/2 pahar cu apã

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Mazãrea se curãtã si se pune la fiert în apã clocotitã. Când bobul s-a înmuiat, se paseazã.
Se pune din nou la fiert, se sãreazã si se adaugã zahãrul si usturoiul zdrobit.
Dupã ce fierbe 10 min. se drege cu smântãnã si se serveste cu crutoane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremã de mazãre" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de mazare cu crema de branza

Supa de mazare cu crema de branza

Intr-o cratita pune la fiert acoperit laptele cu ierburile aromate.Dupa ce a dat intr-un clocot,

1 vot    1 comentariu
20 min
Supe de legume
Sopa creme de ervilha (Supa crema de mazare)

Sopa creme de ervilha (Supa crema de mazare)

Intr-o cratita adanca incingem untul si prajim bucatile de usturoi pana incepe sa sticleasca. Adaugam

9 voturi    2 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    O crema buna si gustoasa.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500 gr mazãre
  • 2 cãtei de usturoi
  • 100 gr smântãnã
  • mãrar
  • sare
  • piper
  • zahãr
  • 1 1/2 pahar cu apã

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Parjoale din boabe de soia