autor:

SIMONA BRATU

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cremã de mazãre

Autor: SIMONA BRATU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA BRATU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
500 gr mazãre, 2 cãtei de usturoi, 100 gr smântãnã, mãrar, sare, piper, zahãr, 1 1/2 pahar cu apã

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Mazãrea se curãtã si se pune la fiert în apã clocotitã. Când bobul s-a înmuiat, se paseazã.
Se pune din nou la fiert, se sãreazã si se adaugã zahãrul si usturoiul zdrobit.
Dupã ce fierbe 10 min. se drege cu smântãnã si se serveste cu crutoane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremã de mazãre" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de mazare

Supa crema de mazare

Mazarea se spala si se pune la fiert cu prazul taiat rondele pt 15-20 de min. Dupa ce s-au fiert,

1 vot    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa crema de mazare

Supa crema de mazare

Am curatat toate legumele si le-am spalat.Ceapa a taiat-o solzisori,morcovii pastarnacul si patrunjelul

5 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    O crema buna si gustoasa.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500 gr mazãre
  • 2 cãtei de usturoi
  • 100 gr smântãnã
  • mãrar
  • sare
  • piper
  • zahãr
  • 1 1/2 pahar cu apã

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Pui cu smantana