Reteta postata pe: 19 martie 2009
Ingrediente
500 gr mazãre, 2 cãtei de usturoi, 100 gr smântãnã, mãrar, sare, piper, zahãr, 1 1/2 pahar cu apã
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Mazãrea se curãtã si se pune la fiert în apã clocotitã. Când bobul s-a înmuiat, se paseazã.
Se pune din nou la fiert, se sãreazã si se adaugã zahãrul si usturoiul zdrobit.
Dupã ce fierbe 10 min. se drege cu smântãnã si se serveste cu crutoane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremã de mazãre" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Scoatem conţinutul conservei şi turnăm mazărea boabe într-o strecurătoare, apoi o clătim
3 voturi
0 comentarii
30 min
Intr-o cratita pune la fiert acoperit laptele cu ierburile aromate.Dupa ce a dat intr-un clocot,
1 vot
1 comentariu
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010
O bunatate !