autor:

SIMONA BRATU

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cremã de mazãre

Autor: SIMONA BRATU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA BRATU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
500 gr mazãre, 2 cãtei de usturoi, 100 gr smântãnã, mãrar, sare, piper, zahãr, 1 1/2 pahar cu apã

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Mazãrea se curãtã si se pune la fiert în apã clocotitã. Când bobul s-a înmuiat, se paseazã.
Se pune din nou la fiert, se sãreazã si se adaugã zahãrul si usturoiul zdrobit.
Dupã ce fierbe 10 min. se drege cu smântãnã si se serveste cu crutoane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremã de mazãre" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de mazare

Supa crema de mazare

Ceapa o taiem marunt, o calim in 2 linguri de ulei de masline pana se inmoaie, cam 5 minute, apoi

7 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Supe de legume
Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde

Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde

Se incinge untul cu uleiul de masline (adaugat sa nu se arda untul), apoi calim ceapa tocata marunt,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    O crema buna si gustoasa.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500 gr mazãre
  • 2 cãtei de usturoi
  • 100 gr smântãnã
  • mãrar
  • sare
  • piper
  • zahãr
  • 1 1/2 pahar cu apã

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
dovlecei pane cu sos de usturoi