autor:

Cristina H

» » Dulciuri diverse

Crema 2

Autor: Cristina H (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina H (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 mai 2009

Ingrediente
150 g nuci taiate, 150 g zahar, 150 g unt, 2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Toate se fierb la foc incet pana se leaga. Separat, zaharul se caramelizeaza si se adauga peste prima crema. Se mai lasa sa fiarba pana da in clocot.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema 2" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema de zahar ars: Intr-o cratita se caramelizeaza cele 150 g zahar. Dupa ce a prins culoarea dorita

53 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Torturi
Crema de zahar ars

Crema de zahar ars

Stiu ca e post dar nu ma pot abtine de la dulciuri.Gustoasa si usor de preparat!Se bat ouale si zaharul

10 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 150 g nuci taiate
  • 150 g zahar
  • 150 g unt
  • 2 oua

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Desert cu mascarpone si ganache de ciocolata alba