autor:

Cristina H

» » Dulciuri diverse

Crema 2

Autor: Cristina H (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina H (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 mai 2009

Ingrediente
150 g nuci taiate, 150 g zahar, 150 g unt, 2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Toate se fierb la foc incet pana se leaga. Separat, zaharul se caramelizeaza si se adauga peste prima crema. Se mai lasa sa fiarba pana da in clocot.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema 2" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada cu foi de napolitana si crema de cocos si caramel

Rulada cu foi de napolitana si crema de cocos si caramel

Crema de caramel Caramelizam zaharul. Asta inseamna ca punem zaharul intr-o cratita si o asezam

13 voturi    1 comentariu
3h 50 min
Retete de Craciun
Supa crema de urzici

Supa crema de urzici

In vasul cu ulei, se pun legumele curatate, spalate, taiate cuburi, leurda cu cozile taiate, spalata

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 150 g nuci taiate
  • 150 g zahar
  • 150 g unt
  • 2 oua

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Jeleu de cirese