Se pune la fiert 3/4 de litru de lapte cu o jumatate baton de vanilie si 4 linguri de zahar. Cum a dat in clocot se da deoparte si se adauga 2 linguri de cafea concentrata. Intre timp se topeste intr-o cratita mica 150 gr. de ciocolata cu o lingura de apa. Cand s-a facut ca o crema se amesteca cu incetul cu laptele si cafeaua. Deoparte se bat nu prea tare 6 oua intregi (sau 4 oua intregi si 3 galbenusuri) si se amesteca cu compozitia de mai sus. Se imbraca o forma de zahar ars, se acopera forma si se lasa intr-un vas cu apa clocotita. Se ca la cuptor, se tina sa fiarba la foc mic 50-60 minute. Se incearca cu un pai daca e gata, si anume cand paiul iese curat, se poate da crema deoparte. Se lasa sa se raceasca in vasul cu apa, iar cand e rece, se desprinde crema de pe marginea de sus cu un cutit si se rastoarna pe farfurie.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii