Se amesteca zaharul, smintina si mierea si se fierbe pina ce se dizolva zaharul. Se adauga untul si se continua fierberea. Se ia de pe foc si se bate pina ce amestecul se intareste si devine intunecat. Se adauga nucile si apoi se tarna intr-o tava unsa. Se taie cu un cutit fierbinte, cind s-a racit suficient.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii