CREMA CARAMEL DE PORTOCALE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 ml suc de portocale
  • 200 g zahar
  • 7 oua
  • 30 g faina
  • 1 portocala

Mod de preparare

Portocala se curata de coaja.Coaja se pastreaza.Separat amestecati faina cu sucul de portocale,adaugati zaharul si coaja de portocala si fierbeti 1 minut.Se lasa sa se raceasca si se scoate coaja de portocala.Apoi,se adauga ouale batute.

Intr-o cratita ardeti zahar dupa gust pentru caramel.Dupa ce ati obtinut caramelul adaugati compozitia si se introduce la cuptor.Pentru a vedea daca este gata se incearca cu o scobitoare.Este gata cand scobitoarea iese curata si uscata.Se serveste rece ca atare sau cu frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise