Intr-un vas, pe foc mic, se pun laptele, smantana, coaja de citrice, batonul de scortisoara si se lasa acoperit 1-2 minute sa se infuzeze aromele, apoi se da deoparte.
Galbenusurile se freaca cu zaharu, iar cand a rezultat o crema albicioasa, se adauga amidonul si se amesteca cu laptele racit si strecurat. Se transfera compozitia intr-un vas pe foc mic si se amesteca continuu pana se ingroasa.
Se imparte compozitia in cateva vase ramekin, deasupra se pune cate o folie alimentara (direct pe crema) sa nu prinda crusta si se lasa la frigider 1 ora. la servire se indeparteaza foliasise presara pe fiecare zahar brun si se caramelizeaza cu pistolul special.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii