autor:

denisa andreea

» » Dulciuri diverse

Crema de cocos

Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 decembrie 2012

Ingrediente
250g margarina, 200g zahar, 100g ciocolata si 100g cocos.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se topeste zaharul si margarina, apoi se adauga ciocolata si nuca de cocos. Se ia de pe foc si se pun 3 oua intregi unul cate unul, iar dupa ce s-a racit, se serveste dupa preferinta. (eu de obicei umplu foi de napolitana cu ea).
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ciocolata cu crema de cocos

Ciocolata cu crema de cocos

Se prepara ciocolata de casa. Se fierbe apa cu zaharul pana se leaga siropul. Se trage de-o parte

4 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu umplutura de mere si crema de cocos

Prajitura cu umplutura de mere si crema de cocos

Preparam prima data unplutura de mere: curatam merele, le razuim si le punem la calit intr-o oala,

0 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2012

    Foarte buna !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250g margarina
  • 200g zahar
  • 100g ciocolata si 100g cocos.

Raporteaza reteta

Retete
de denisa andreea
Crema de Vanilie cu Frisca

Crema de Vanilie cu Frisca

Se freaca galbenusurile cu 100 g zahar, se dilueaza cu lapte, apoi se pune pe bain-marie si se bate

13 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Fara foto

Floare de colt (Chef de cuisine)

Foarte buna !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Christmas cookies