autor:

denisa andreea

» » Dulciuri diverse

Crema de cocos

Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 decembrie 2012

Ingrediente
250g margarina, 200g zahar, 100g ciocolata si 100g cocos.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se topeste zaharul si margarina, apoi se adauga ciocolata si nuca de cocos. Se ia de pe foc si se pun 3 oua intregi unul cate unul, iar dupa ce s-a racit, se serveste dupa preferinta. (eu de obicei umplu foi de napolitana cu ea).
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salam de biscuiti si crema de cocos

Salam de biscuiti si crema de cocos

Apa se pune la fiert cu zaharul pana obtinem un sirop (in loc de sirop sora mea facea un ibric mare

28 voturi    9 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Tort cu crema de nuca de cocos verde

Tort cu crema de nuca de cocos verde

Se face un pandispan din primele cinci ingrediente si se pune la copt in cuptorul dinainte incalzit.(

4 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2012

    Foarte buna !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250g margarina
  • 200g zahar
  • 100g ciocolata si 100g cocos.

Raporteaza reteta

Retete
de denisa andreea
Crema de Vanilie cu Frisca

Crema de Vanilie cu Frisca

Se freaca galbenusurile cu 100 g zahar, se dilueaza cu lapte, apoi se pune pe bain-marie si se bate

12 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Fara foto

Floare de colt (Chef de cuisine)

Foarte buna !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu gem si cocos