autor:

denisa andreea

» » Dulciuri diverse

Crema de cocos

Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 decembrie 2012

Ingrediente
250g margarina, 200g zahar, 100g ciocolata si 100g cocos.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se topeste zaharul si margarina, apoi se adauga ciocolata si nuca de cocos. Se ia de pe foc si se pun 3 oua intregi unul cate unul, iar dupa ce s-a racit, se serveste dupa preferinta. (eu de obicei umplu foi de napolitana cu ea).
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Crema cu lapte de cocos

Crema cu lapte de cocos

Pregatesti un caramel auriu din zahar si apa, imparti caramelul in forme mici si misti formele in

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Spume si creme dulci
Tort cu crema de ananas si nuca de cocos

Tort cu crema de ananas si nuca de cocos

Pastram ingredientele 2 ore la temperatura camerei. Pregatim o forma cu hartie de copt. Pornim cuptorul. Spalam

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2012

    Foarte buna !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250g margarina
  • 200g zahar
  • 100g ciocolata si 100g cocos.

Raporteaza reteta

Retete
de denisa andreea
Crema de Vanilie cu Frisca

Crema de Vanilie cu Frisca

Se freaca galbenusurile cu 100 g zahar, se dilueaza cu lapte, apoi se pune pe bain-marie si se bate

15 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Fara foto

Floare de colt (Chef de cuisine)

Foarte buna !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Bavareza cu capsune