autor:

autor

» » Spume si creme dulci

Crema cu alune sau nuci pralinate

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
4 oua, 250g zahar pudra, 300g unt, 4-5 linguri alune sau nuci pralinate

Dificultate: Medie Timp: 50 min

5 voturi

Mod de preparare

Se pun ouale intr-un castron asezat intr-un vas cu apa clocotita pe foc si se bat bine cu zaharul pina se obtine o crema. Se ia vasul de la foc si se lasa pina cind se raceste crema. Se adauga untul taiat felii mici si subtiri si se freaca bine ca sa se obtina o pasta spumoasa. Se adauga alunele sau nucile pralinate, se amesteca bine
Se pune in cupe sau cesti si se da la gheata
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema cu alune sau nuci pralinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Crema Chantilly (frisca)

Crema Chantilly (frisca)

Se bate cu telul sau cu mixerul smantana pana se intareste un pic, dupa care se adauga zaharul si

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Spume si creme dulci
Curd de capsuni

Curd de capsuni

Taiem capsunile in felii. Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa, zeama de lamaie

0 voturi    0 comentarii
50 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    ANONIM , 31 decembrie 2009

    Salut! Vreau sa stiu ce inseamna "hvgjdfvbbvjbdv". la Revedere!

Dificultate

Medie

Timp

50 min

5 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 250g zahar pudra
  • 300g unt
  • 4-5 linguri alune sau nuci pralinate

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Fara foto

ANONIM

Salut! Vreau sa stiu ce inseamna "hvgjdfvbbvjbdv". la Revedere!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Jeleu din struguri Kis Mis Jeleu din struguri Kis Mis

Am curatat boabele de struguri, am indepartat coditele, apoi i-am trecut sub jet de apa rece. Am pus boabele de struguri la fiert cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Pasta de porumbe (poroambe) Pasta de porumbe (poroambe)

Bobitele de porumbe se curata de codite si se spala in mai multe ape reci. Se acopera cu apa si se fierb cca 15-20 minute de la primul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Mousse de piersici ( Musse de pessegos )