autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Crema cu branza de vaci si capsuni

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 375 g branza de vaci proaspata, , 200 g iaurt pasteurizat, , 50 g zahar,, o portocala, , 400 g capsuni, , 30 g miez de nuca, , 50 g ciocolata cu lapte taiata marunt, , 2 linguri de stafide, , cateva frunze de menta proaspata (daca aveti).

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca iaurtul cu branza si zaharul pana devin o pasta omogena. Se opareste portocala, se sterge si se rade. Coaja se pune in branza cu iaurt. Se spala capsunile, se curata si se taie in doua. Se taie miezul de nuca in bucatele, la fel si ciocolata. Capsunile si ciocolata se incorporeaza in masa de iaurt si branza. Nucile si stafidele se presara deasupra (si frunzulitele de menta rupte marunt - facultativ).
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema cu branza de vaci si capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura rapida cu prune

Prajitura rapida cu prune

Se amesteca ouale cu zaharul bine, se adauga apa minerala, uleiul, sarea, aromele si la final faina

7 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Rubarba cu crema custard

Rubarba cu crema custard

Mod de preparare rubarba : Taiati tulpinile de rubarba fasii scurte si puneti-le intr-o cratita

0 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 375 g branza de vaci proaspata
  • 200 g iaurt pasteurizat
  • 50 g zahar,
  • o portocala
  • 400 g capsuni
  • 30 g miez de nuca
  • 50 g ciocolata cu lapte taiata marunt
  • 2 linguri de stafide
  • cateva frunze de menta proaspata (daca aveti).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Placinta aromata de toamna Placinta aromata de toamna

Umplutura: Mai intai se prepara umplutura deoarece dovleacul necesita mai mult timp la calit. Se curata de coaja si se da pe razatoarea

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura Dragobete