Curățăm ciupercile cu o perie ușor umezită, apoi le tăiem lamele și le tocăm mărunt cu cuțitul. Apoi le călim puțin în uleiul de măsline.
Încălzim laptele cu puțină sare într-o olicioară, și topim untul în alta. Încorporăm făina în unt, amestecând încet cu un tel micuț. Punem rântașul în laptele clocotit, amestecând continuu până se îngroașă compoziția. Adăugăm imediat ciupercile tocate și lasăm amestecul să se răcească.
Punem compoziția într-un caston și amestecăm continuu să se răcească, în așa fel încât să nu se formeze deasupra nicio pojghiță.
Servim crema cu ciuperci pe felii de păine prăjită caldă, o bunătate!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii