Curățăm ciupercile cu o perie ușor umezită, apoi le tăiem lamele și le tocăm mărunt cu cuțitul. Apoi le călim puțin în uleiul de măsline.
Încălzim laptele cu puțină sare într-o olicioară, și topim untul în alta. Încorporăm făina în unt, amestecând încet cu un tel micuț. Punem rântașul în laptele clocotit, amestecând continuu până se îngroașă compoziția. Adăugăm imediat ciupercile tocate și lasăm amestecul să se răcească.
Punem compoziția într-un caston și amestecăm continuu să se răcească, în așa fel încât să nu se formeze deasupra nicio pojghiță.
Servim crema cu ciuperci pe felii de păine prăjită caldă, o bunătate!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii