autor:

Fara foto

» » Spume si creme dulci

crema cu gem.

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Ingrediente
Amesteca 300 g branza de vaci, 300 g iaurt natural, 1 lingura zahar tos.

Dificultate: Redusa Timp: 4 min

0 voturi

Mod de preparare

Pune cate 2 lingurite gem de capsune in 4 boluri si toarna amestecul de iaurt.
presara zahar tos.
Daca ti-a placut reteta noastra "crema cu gem." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Rulada cu gem de visine si crema de vanilie

Rulada cu gem de visine si crema de vanilie

Separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma tare, apoi adaugam pe rand zaharul si mai

1 vot    3 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
PRAJITURA CU GEM SI CREMA FINETI

PRAJITURA CU GEM SI CREMA FINETI

Se separa albusul de galbenus si se amesteca in felul urmator:galbenusurile se freaca bine cu apa

12 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

4 min

0 voturi

Ingrediente

  • Amesteca 300 g branza de vaci
  • 300 g iaurt natural
  • 1 lingura zahar tos.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Briose cu visine si glazura roz