autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

crema cu macaroane

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
macaroane, lapte, faina, sare, supa de oase, cascaval, oua, margarina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Macaroanele se introduc in apa clocotita cu sare si putin ulei , se fierb, se adauga apa rece, iar dupa 10 min se scurg de apa si se strec prin jet de apa rece;se taie in bucati mici si se introduc in supa de oase.
Galbenusurile se amesteca cu lapte, faina si sare, se toarna in crema, amestecandu-se continuu si se fierb inca 10 min.Se adauga bucati mici de unt .
Daca ti-a placut reteta noastra "crema cu macaroane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Macaroane cu bacon, crema de branza, smantana si pasta de rosii

Macaroane cu bacon, crema de branza, smantana si pasta de rosii

Punem la fiert macaroanele, iar pana se fierb pregatim sosul. Pentru sos taiem marunt ardeiul

1 vot    0 comentarii
15 min
Paste si pizza
Cina usoara si delicioasa de vara

Cina usoara si delicioasa de vara

Vinetei, dovlecelului, castravetelui si morcovilor li se taie extremitatile (nu e necesar pentru

5 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • macaroane
  • lapte
  • faina
  • sare
  • supa de oase
  • cascaval
  • oua
  • margarina

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mâncare de fasole verde și praz