autor:

Fara foto

» » Spume si creme dulci

Crema cu mango

Autor: Roxana Chirosca (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 20 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roxana Chirosca (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 20 decembrie 2008

Ingrediente
pentru 8 persoane, smantana: 600g, zahar: 200g, gelatina: 4g, mango: 200g, cacao pudra, o lingura de miere, frunze de menta-pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Incalzeste 200g de smantana cu zaharul si mierea. Dizolva gelatina in apa rece, dupa care o amesteci cu smantana incalzita si o lasi sa se raceasca. Cojesti mango si sfarami jumatate, iar cealalta jumatate o tai feli.

Amesteci restul de smantana cu compozitia racista impreuna cu jumatatea de mango sfaramat. Compozitia rezultata o pui in cupe de inghetata. Ornezi cu feliile de mango, cu frunzele de menda, si presari cacao. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema cu mango" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Inghetata de ciocolata amaruie

Inghetata de ciocolata amaruie

1. Bate galbenusurile cu zaharul, cu mixerul, pana ce se ingroasa si capata o culoare pala. 2. Toarna

26 voturi    8 comentarii
20 min
Spume si creme dulci
Budinca de quinoa cu merisoare

Budinca de quinoa cu merisoare

Pentru inceput se pun merisoarele intr-un bol, amestecate cu coniac si se lasa deoparte. In vase

0 voturi    0 comentarii
50 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • pentru 8 persoane
  • smantana: 600g
  • zahar: 200g
  • gelatina: 4g
  • mango: 200g
  • cacao pudra
  • o lingura de miere
  • frunze de menta-pentru ornat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Ecleruri cu crema de vanilie Ecleruri cu crema de vanilie

Se pun apa, sarea si uleiul intr-o cratita la foc pana cand ating punctul de fierbere, apoi se adauga toata faina deodata. Se ia cratita

2 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Mousse de ciocolata neagra Mousse de ciocolata neagra

Ciocolata (am folosit ciocolată cu 52% cacao) se topeşte pe baie de aburi împreună cu o linguriţă de cafea măcinată (am

1 vot    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Inghetata de afine si iaurt