Incalzeste 200g de smantana cu zaharul si mierea. Dizolva gelatina in apa rece, dupa care o amesteci cu smantana incalzita si o lasi sa se raceasca. Cojesti mango si sfarami jumatate, iar cealalta jumatate o tai feli.
Amesteci restul de smantana cu compozitia racista impreuna cu jumatatea de mango sfaramat. Compozitia rezultata o pui in cupe de inghetata. Ornezi cu feliile de mango, cu frunzele de menda, si presari cacao. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii