autor:

Fara foto

» » Spume si creme dulci

Crema cu mango

Autor: Roxana Chirosca (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 20 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roxana Chirosca (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 20 decembrie 2008

Ingrediente
pentru 8 persoane, smantana: 600g, zahar: 200g, gelatina: 4g, mango: 200g, cacao pudra, o lingura de miere, frunze de menta-pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Incalzeste 200g de smantana cu zaharul si mierea. Dizolva gelatina in apa rece, dupa care o amesteci cu smantana incalzita si o lasi sa se raceasca. Cojesti mango si sfarami jumatate, iar cealalta jumatate o tai feli.

Amesteci restul de smantana cu compozitia racista impreuna cu jumatatea de mango sfaramat. Compozitia rezultata o pui in cupe de inghetata. Ornezi cu feliile de mango, cu frunzele de menda, si presari cacao. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema cu mango" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Jeleu din struguri Kis Mis

Jeleu din struguri Kis Mis

Am curatat boabele de struguri, am indepartat coditele, apoi i-am trecut sub jet de apa rece. Am

1 vot    0 comentarii
45 min
Spume si creme dulci
Glazura de ciocolata

Glazura de ciocolata

Se topeste ciocolata la bain-marie, astfel: Se pune o oala cu apa la fiert. Ciocolata se rupe in

2 voturi    4 comentarii
10 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • pentru 8 persoane
  • smantana: 600g
  • zahar: 200g
  • gelatina: 4g
  • mango: 200g
  • cacao pudra
  • o lingura de miere
  • frunze de menta-pentru ornat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Mousse de ciocolata neagra Mousse de ciocolata neagra

Ciocolata (am folosit ciocolată cu 52% cacao) se topeşte pe baie de aburi împreună cu o linguriţă de cafea măcinată (am

1 vot    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Creme brulee Creme brulee

Intr-o cratita mai adanca se pune smantana si se lasa la incalzit fara sa fiarba. Amestecam galbenusurile cu zaharul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Inghetata cu capsuni si pepene rosu