autor:

Fara foto

» » Spume si creme dulci

Crema cu mango

Autor: Roxana Chirosca (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 20 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roxana Chirosca (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 20 decembrie 2008

Ingrediente
pentru 8 persoane, smantana: 600g, zahar: 200g, gelatina: 4g, mango: 200g, cacao pudra, o lingura de miere, frunze de menta-pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Incalzeste 200g de smantana cu zaharul si mierea. Dizolva gelatina in apa rece, dupa care o amesteci cu smantana incalzita si o lasi sa se raceasca. Cojesti mango si sfarami jumatate, iar cealalta jumatate o tai feli.

Amesteci restul de smantana cu compozitia racista impreuna cu jumatatea de mango sfaramat. Compozitia rezultata o pui in cupe de inghetata. Ornezi cu feliile de mango, cu frunzele de menda, si presari cacao. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema cu mango" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Am batut albusurile cu mixerul si treptat am pus zaharul in acest timp mixand pana cand compozitia

14 voturi    2 comentarii
15 min
Spume si creme dulci
Crema de iaurt

Crema de iaurt

Se pregateste un bain marie. In care se topeste untul, zaharul, apoi se amesteca ouale, batandu-se,

4 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • pentru 8 persoane
  • smantana: 600g
  • zahar: 200g
  • gelatina: 4g
  • mango: 200g
  • cacao pudra
  • o lingura de miere
  • frunze de menta-pentru ornat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Inimioare pline de savoare Inimioare pline de savoare

*Aluat: 1.Amestecam faina cu zaharul si sarea pe o suprafata de lucru cat mai rece posibil. 2.Adaugam untul foarte rece taiat in bucatele

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tiramisu de portocalã Tiramisu de portocalã

Un desert asemãnãtor a fost fãcut in sec. 17 in Siena, oras al provinciei italiene Toscana. Cu ocazia vizitei

7 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Panna cotta