autor:

Fara foto

» » Spume si creme dulci

Crema cu mango

Autor: Roxana Chirosca (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 20 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roxana Chirosca (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 20 decembrie 2008

Ingrediente
pentru 8 persoane, smantana: 600g, zahar: 200g, gelatina: 4g, mango: 200g, cacao pudra, o lingura de miere, frunze de menta-pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Incalzeste 200g de smantana cu zaharul si mierea. Dizolva gelatina in apa rece, dupa care o amesteci cu smantana incalzita si o lasi sa se raceasca. Cojesti mango si sfarami jumatate, iar cealalta jumatate o tai feli.

Amesteci restul de smantana cu compozitia racista impreuna cu jumatatea de mango sfaramat. Compozitia rezultata o pui in cupe de inghetata. Ornezi cu feliile de mango, cu frunzele de menda, si presari cacao. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema cu mango" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Inghetata de ciocolata cu lapte si fulgi de ciocolata alba

Inghetata de ciocolata cu lapte si fulgi de ciocolata alba

1. Se amesteca crema de vanilie cu ciocolata topita.Se da acest amestec la congelator, amestecandu-l

11 voturi    2 comentarii
15 min
Spume si creme dulci
Bezele perfecte

Bezele perfecte

1. Se incinge cuptorul la 130⁰C.Se tapeaza 2 tavi cu foaie de copt.Se aseaza albusurile intr-un

51 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • pentru 8 persoane
  • smantana: 600g
  • zahar: 200g
  • gelatina: 4g
  • mango: 200g
  • cacao pudra
  • o lingura de miere
  • frunze de menta-pentru ornat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Crema di limoncello amalfi Crema di limoncello amalfi

Fierbem laptele cu ½ lingurita pasta de vanilie. Separam galbenusurile de albusuri (folosim o cratita mai mare, fiindca o vom

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Budinca de tapioca cu lapte de hrisca Budinca de tapioca cu lapte de hrisca

Se pune tapioca intr-un bol cu apa rece, iar dupa ce s-a umflat, se scurge apa si se rastoarna in vasul cu lapte, pe foc. Se amesteca

0 voturi    0 comentarii
30 min
Budinci
Spuma de fructe