autor:

emadina

» » Spume si creme dulci

Crema cu tapioca

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Ingrediente
100 g bilute de tapioca, 300 ml lapte, 100 g nuca de cocos, 100 g stafide, 100 g zahar, sirop de zmeura, vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe laptele la foc mic . Se adauga oul si zaharul cand incepe sa clocoteasca. Apoi se adauga si tapioca, nuca de cocos, zaharul, stafidele, vanilia.Se amesteca bine si se lasa sa fiarba pana se ingroasa si capata consistenta unei budinci.

Se serveste rece cu sirop de fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema cu tapioca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Crema de tapioca

Crema de tapioca

Fierbem tapioca in apa cu unt, pentru 10-12 minute. Strecuram si lasam sa se raceasca. Punem tapioca

0 voturi    0 comentarii
20 min
Spume si creme dulci
Sorbet de lamaie aromat

Sorbet de lamaie aromat

Intr-un vas, bate albusurile spuma cu un praf de sare.Adauga zaharul, putin cate putin, mixand continuu

15 voturi    10 comentarii
20 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100 g bilute de tapioca
  • 300 ml lapte
  • 100 g nuca de cocos
  • 100 g stafide
  • 100 g zahar
  • sirop de zmeura
  • vanilie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Crema di limoncello amalfi Crema di limoncello amalfi

Fierbem laptele cu ½ lingurita pasta de vanilie. Separam galbenusurile de albusuri (folosim o cratita mai mare, fiindca o vom

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Budinca de tapioca cu lapte de hrisca Budinca de tapioca cu lapte de hrisca

Se pune tapioca intr-un bol cu apa rece, iar dupa ce s-a umflat, se scurge apa si se rastoarna in vasul cu lapte, pe foc. Se amesteca

0 voturi    0 comentarii
30 min
Budinci
Inghetata de merisoare