autor:

emadina

» » Spume si creme dulci

Crema cu tapioca

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Ingrediente
100 g bilute de tapioca, 300 ml lapte, 100 g nuca de cocos, 100 g stafide, 100 g zahar, sirop de zmeura, vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe laptele la foc mic . Se adauga oul si zaharul cand incepe sa clocoteasca. Apoi se adauga si tapioca, nuca de cocos, zaharul, stafidele, vanilia.Se amesteca bine si se lasa sa fiarba pana se ingroasa si capata consistenta unei budinci.

Se serveste rece cu sirop de fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema cu tapioca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Crema de tapioca

Crema de tapioca

Fierbem tapioca in apa cu unt, pentru 10-12 minute. Strecuram si lasam sa se raceasca. Punem tapioca

0 voturi    0 comentarii
20 min
Spume si creme dulci
Inghetata de mure cu lamaie

Inghetata de mure cu lamaie

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.Se adauga 1 lingurita zeama de lamaie si se mai bat 1

36 voturi    9 comentarii
10 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100 g bilute de tapioca
  • 300 ml lapte
  • 100 g nuca de cocos
  • 100 g stafide
  • 100 g zahar
  • sirop de zmeura
  • vanilie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Jeleu din struguri Kis Mis Jeleu din struguri Kis Mis

Am curatat boabele de struguri, am indepartat coditele, apoi i-am trecut sub jet de apa rece. Am pus boabele de struguri la fiert cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Pasta de porumbe (poroambe) Pasta de porumbe (poroambe)

Bobitele de porumbe se curata de codite si se spala in mai multe ape reci. Se acopera cu apa si se fierb cca 15-20 minute de la primul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Sirop de mure