Crema de banane

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Crema de banane

Ingrediente

  • 4 banane
  • 100 ml lapte (sau in functie de consistenta dorita)
  • un praf scortisoara

Mod de preparare

Am curatat bananele de coaja, le-am taiat in bucati mai mici si le-am pus in blender. Am adaugat laptele si am lasat blenderul sa functioneze maxim 1 minut la viteza maxima.

Crema obtinuta am turnat-o intr-un pahar si am adaugat un praf de scortisoara.

Se serveste imediat.

Bananele si laptele le-am tinut in frugider inainte de a le prepara, pentru ca produsul sa fie racoritor. Nu are adaos de zahar, deci e si sanatos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise