Crema de branza de vaci cu mere

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 200 g branza de vaci
  • * 500 g mere
  • * 150 g miere
  • * 50 g nuci pisate
  • * 1/4 lingurita scortisoara
  • * 1 lamaie coaja rasa
  • * zeama de la lamaie

Mod de preparare

- Merele se coc intregi la cuptor si apoi se trec prin sita.

- Merele se pun intr-un bol, se adauga zeama de lamaie, coaja rasa de lamaie, scortisoara, branza de vaci si se mixeaza pana ce compozitia se omogenizeaza, apoi se adauga mierea si nucile pisate.

Se pune la frigider.

Se pune suflet cat va lasa inima.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise