autor:

Foxxi T.

» » Aperitive

Crema de branza Foxxi T.

Autor: Foxxi T. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Foxxi T. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 februarie 2011

Ingrediente
-250 gr branza de vaci, -100 gr smantana, -o ceapa, -usturoi dupa gust, -sare, -patrunjel, -marar

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Pui intr-un bol toate aceste ingrediente si apoi le amesteci bine cu o furculita.Se pot amesteca si in blender sau cu mixerul.Cand e gata o poti servi pe paine,ca umplutura pentru ardei,rosii,etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza Foxxi T." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Foarte buna.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • -250 gr branza de vaci
  • -100 gr smantana
  • -o ceapa
  • -usturoi dupa gust
  • -sare
  • -patrunjel
  • -marar

Raporteaza reteta

Retete
de Foxxi T.
Piept de pui cu gogonele

Piept de pui cu gogonele

Dezosati pieptul si in condimentati cu sare+piper.Cat timp carnea isi ia gustul,puneti o tigaie pentru

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Budinca de clatite cu branza la cuptor