autor:

Foxxi T.

» » Aperitive

Crema de branza Foxxi T.

Autor: Foxxi T. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Foxxi T. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 februarie 2011

Ingrediente
-250 gr branza de vaci, -100 gr smantana, -o ceapa, -usturoi dupa gust, -sare, -patrunjel, -marar

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Pui intr-un bol toate aceste ingrediente si apoi le amesteci bine cu o furculita.Se pot amesteca si in blender sau cu mixerul.Cand e gata o poti servi pe paine,ca umplutura pentru ardei,rosii,etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza Foxxi T." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

Intai se prepara umplutura astfel: se amesteca brinza de vaci care trebuie sa fie mai seaca cu untul,

4 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Pateuri cu branza

Pateuri cu branza

Am preparat aluatul amestecand toate ingredientele,am format un guguloi si l-am dat la frigider pentru

14 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Foarte buna.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • -250 gr branza de vaci
  • -100 gr smantana
  • -o ceapa
  • -usturoi dupa gust
  • -sare
  • -patrunjel
  • -marar

Raporteaza reteta

Retete
de Foxxi T.
Piept de pui cu gogonele

Piept de pui cu gogonele

Dezosati pieptul si in condimentati cu sare+piper.Cat timp carnea isi ia gustul,puneti o tigaie pentru

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Triunghiuri cu cascaval