Preparare: se separa albusurile de galbenusuri. Albusul se bate spuma cu 50 g zahar. Cafeaua macinata fin si cu restul de zahar se amesteca cu putina apa. In frisca batuta se incorporeaza gal ben usu rile si cafeaua, amestecind compozitia pina la ornogenizarea perfecta. Se adauga lichiorul si albusurile batute cu zahar. Se omogenizeaza din nou compozitia. Se pregatesc pahare speciale (cupe), se asaza in fiecare cupa 1/2 din cantitatea de visine Sa portie, apoi portia de crema si deasupra restul de visine. Se pastreaza Sa rece inainte de servire.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii