crema de cafea.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg frişcă batuta,
  • 200 g zahar farin,
  • zahar vanilat,
  • 50 g cafea,
  • 5 oua,
  • 50 ml lichior de portocale,
  • 400 g vişine din compot

Mod de preparare

Preparare: se separa albusurile de galbenusuri. Albusul se bate spuma cu 50 g zahar. Cafeaua macinata fin si cu restul de zahar se amesteca cu putina apa. In frisca batuta se incorporeaza gal ben usu rile si cafeaua, amestecind compozitia pina la ornogenizarea perfecta. Se adauga lichiorul si albusurile batute cu zahar. Se omogenizeaza din nou compozitia. Se pregatesc pahare speciale (cupe), se asaza in fiecare cupa 1/2 din cantitatea de visine Sa portie, apoi portia de crema si deasupra restul de visine. Se pastreaza Sa rece inainte de servire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise