Se amesteca laptele cu jumatate din cantitatea de zahar si zaharul vanilat se fierbe si se lasa apoi sa se raceasca.Se adauga apoi galbenusurile si praful de budinca, se fierbe compozitia in baie de aburi si cand s-a ingrosat o dai deoparte si se lasa la rece.In acest timp se spala capsunile, se curata si se lasa sa se scurga.Se bat albusurile spuma cu zaharul ramas, se taie apoi capsunile felii si le adaugi pe toate in compozitia racita pe care o dai la frigider pentru o ora.Cand este gata se orneaza cu frisca batuta, cu capsuni si cu nuca de cocos colorata.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii