autor:

crisu17free

» » , Budinci, Dulciuri diverse

Crema de ciocolata

Autor: crisu17free (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: crisu17free (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
- 500 ml lapte, - 3 linguri cacao, - 4 linguri zahar- 1, - 3 linguri faina/

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se amesteca 1, apoi se aduga laptele cald. Se fierb 10 min, amestecand continuu sa nu se afume compozitia.

Cand este fiarta in compozitie se aduga 2 linguri de margarina. Se lasa pe foc pana se topeste margarina. Compozitia o sa fie asemanatoare ca cea a unei budinci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort de biscuiti cu crema de ciocolata

Tort de biscuiti cu crema de ciocolata

CREMA: -Într-un vas se amestecă făina, amidonul, zahărul și cacaua. -Se adaugă puțin

44 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Tort de ciocolata cu crema de cocos

Tort de ciocolata cu crema de cocos

Sa ne apucam de treaba :) separam galbenusurile de albusuri. Mixam galbenusurile cu zaharul pudra

5 voturi    1 comentariu
3h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • - 500 ml lapte
  • - 3 linguri cacao
  • - 4 linguri zahar- 1
  • - 3 linguri faina/

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Eclere