Crema de ciocolata garnisita cu frisca

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 125 gr. zahar pudra
  • 150 gr. unt
  • 2 linguri ciocolata rasa sau cacao
  • o lingura nuci pralinate
  • 2 linguri lapte
  • frisca

Mod de preparare

Se pun ouale intr-un castron asezat intr-un vas cu apa clocotita pe foc si se bat bine cu zaharul pina se obtine o crema. Se ia vasul de la foc si se lasa pina cind se raceste crema. Se adauga untul taiat felioare subtiri si se freaca bine ca sa se obtina o pasta spumoasa. Ciocolata se adauga la crema de unt si oua, dupa ce a fost topita intr-un ibric pe marginea masinii cu doua linguri de lapte cald.

Se serveste in cupe sau in cesti, garnisita cu frisca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise