Reteta postata pe: 14 septembrie 2010
Ingrediente
1 pahar de zahar, 200 gr ciocolata amaruie, 1/4 pahar apa, 200 gr de unt sau margarina, 2 oua, 1lingura faina pentru prajituri
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Intr-o craticioara se topeste ciocolata cu apa si zahar pina zaharul se topeste si ciocolata s-a topit. Adaugam untul si luam de pe foc amestecam bine dupa care adaugam lingura de faina si la urma ouale si amestecam bine sa nu se coaguleze. Se toarna umplutura pe aluatul de tarta iar pe deasupra se face o retea din bucatele de aluat. Se da la cuptor la 180 de grade pina se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ciocolata pentru tarta" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate