autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

Crema de ciocolata pentru tarta

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 septembrie 2010

Ingrediente
1 pahar de zahar, 200 gr ciocolata amaruie, 1/4 pahar apa, 200 gr de unt sau margarina, 2 oua, 1lingura faina pentru prajituri

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Intr-o craticioara se topeste ciocolata cu apa si zahar pina zaharul se topeste si ciocolata s-a topit. Adaugam untul si luam de pe foc amestecam bine dupa care adaugam lingura de faina si la urma ouale si amestecam bine sa nu se coaguleze. Se toarna umplutura pe aluatul de tarta iar pe deasupra se face o retea din bucatele de aluat. Se da la cuptor la 180 de grade pina se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ciocolata pentru tarta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Crema de vanilie

Crema de vanilie

Se amesteca galbenusurile cu zaharul, apoi se pun treptat laptele si faina. Se fierbe la foc mic

2 voturi    1 comentariu
20 min
Dulciuri diverse
Frisca cu fructe

Frisca cu fructe

Spalam si curatam fructele. Cu blenderul, mixam fiecare sortiment de fruct separat in cate un bol.

4 voturi    9 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1 pahar de zahar
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 1/4 pahar apa
  • 200 gr de unt sau margarina
  • 2 oua
  • 1lingura faina pentru prajituri

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Chec