Crema de ciocolata pentru tarta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Crema de ciocolata pentru tarta

Ingrediente

  • 1 pahar de zahar
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 1/4 pahar apa
  • 200 gr de unt sau margarina
  • 2 oua
  • 1lingura faina pentru prajituri

Mod de preparare

Intr-o craticioara se topeste ciocolata cu apa si zahar pina zaharul se topeste si ciocolata s-a topit. Adaugam untul si luam de pe foc amestecam bine dupa care adaugam lingura de faina si la urma ouale si amestecam bine sa nu se coaguleze. Se toarna umplutura pe aluatul de tarta iar pe deasupra se face o retea din bucatele de aluat. Se da la cuptor la 180 de grade pina se rumeneste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise