autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

Crema de ciocolata pentru tarta

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 septembrie 2010

Ingrediente
1 pahar de zahar, 200 gr ciocolata amaruie, 1/4 pahar apa, 200 gr de unt sau margarina, 2 oua, 1lingura faina pentru prajituri

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Intr-o craticioara se topeste ciocolata cu apa si zahar pina zaharul se topeste si ciocolata s-a topit. Adaugam untul si luam de pe foc amestecam bine dupa care adaugam lingura de faina si la urma ouale si amestecam bine sa nu se coaguleze. Se toarna umplutura pe aluatul de tarta iar pe deasupra se face o retea din bucatele de aluat. Se da la cuptor la 180 de grade pina se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ciocolata pentru tarta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
ECLER

ECLER

Se fierbe laptele cu uleiul,sarea si zaharul.Se adauga faina si se amesteca pana se desprinde de

13 voturi    12 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Gogoşi foarte fragede

Gogoşi foarte fragede

Se cerne făina. Se freacă drojdia cu zahărul, se pune puţin lapte călduţ şi făină şi se

235 voturi    42 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1 pahar de zahar
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 1/4 pahar apa
  • 200 gr de unt sau margarina
  • 2 oua
  • 1lingura faina pentru prajituri

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Eclere