Se bat - intr-un bol - 5 linguri de lapte rece, impreuna cu amidonul si galbenusurile.
Se taie in doua ardeiul iute, se curata de seminte si nervuri, se pune in restul de lapte impreuna cu vanilia si se lasa sa dea in clocot. Se adauga, amestecand intruna galbenusurile frecate cu lapte, se lasa din nou sa dea in fiert si se ia crema de pe foc.
Se indeparteaza ardeiul iute si se incorporeaza in crema ciocolata rasa. Se serveste cu frisca batuta, peste care s-a presarat scortisoara.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii