Se taie ceapa si ciupercile solzisori. Se dizolva cubul de concentrat de pui in 500 ml apa calda.
Se calesc ciupercile cu ceapa in unt.
Se dizolva plicul de crema de ciuperci in supa fierbinte, dupa care se adauga peste ciupercile calite cu ceapa. Se lasa sa scada si, dupa gust, se pune sare si piper. Se pune compozitia la blender si se adauga smantana.
Se serveste crema de ciuperci cu felii subtiri de ciuperci proaspete deasupra si toast cu unt si nuci prajite. Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii