Se taie ceapa si ciupercile solzisori. Se dizolva cubul de concentrat de pui in 500 ml apa calda.
Se calesc ciupercile cu ceapa in unt.
Se dizolva plicul de crema de ciuperci in supa fierbinte, dupa care se adauga peste ciupercile calite cu ceapa. Se lasa sa scada si, dupa gust, se pune sare si piper. Se pune compozitia la blender si se adauga smantana.
Se serveste crema de ciuperci cu felii subtiri de ciuperci proaspete deasupra si toast cu unt si nuci prajite. Pofta buna !!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii