Crema de fructe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 75 gr. fructe zaharate taiate marunt
  • 2 linguri rom
  • 4 albusuri
  • 100 gr. zahar pudra
  • 120 gr. migdale curatite si pisate
  • 2 linguri lapte
  • 200 gr. piscoturi
  • 1 cescuta sirop
  • 150 gr. frisca

Mod de preparare

Se stropesc fructele zaharate cu o lingura de rom. Separat, se freaca albusurile cu zaharul pudra pina ce se face o crema. Se adauga migdalele, laptele si fructele zaharate. Se pune compozitia intr-o forma tapetata cu piscoturi stropite cu sirop si restul de rom. Se lasa o ora la rece. Se rastoarna pe o farfurie.

Se serveste cu frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise