Reteta postata pe: 03 septembrie 2005
Ingrediente
4 gutui mari, 1 cana smantana, 5-6 linguri amidon de porumb, 2 lingurite ulei, 200 g miere de albine.,
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se spala gutuile, se taie cubulete mici, se asaza intr-o cratita, se acopera bine cu un litru si jumatate de apa si se pun la fiert. Se lasa sa se fiarba bine. Se freaca amidonul cu ulei si smantana, si se toarna peste gutui. Se amesteca incontinuu pentru a nu se prinde, pana se ingroasa ca o crema. Se stinge focul, se adauga mierea de albine si se freaca pana cand mierea este incorporata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de gutui" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Blat
1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius.
2. Separa albusurile de galbenusuri.
3.
Se separă albuşurile de gălbenuşuri, si se bat cu 8 linguri de zahăr. Se consideră terminată
8 voturi
0 comentarii
2h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate