Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
2 linguri fulgi de cocos, 150 g afine decongelate, un plic zahar vanilat, sucul unei lamai, 500 g iaurt degresat, 5 linguri miere.
Dificultate: Medie | Timp: 50 min
Mod de preparare
Se rumenesc fulgii de cocos fara grasime, se pun pe o farfurie si se lasa sa se raceasca. Se paseaza afinele si se amesteca cu zahar, zahar vanilat si suc de lamaie. Se inglobeaza in acest pireu iaurtul, mierea si o lingura de fulgi de cocos. Se da crema 4 ore la congelator. Se amesteca prin compozitie la intervale de 30 min, pentru a se forma ace de gheata. Crema congelata se pune in spritul in forma de stea mare si se spriteaza in cupe de desert. Se presara cu fulgi de cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de iaurt" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Special pt. Cãtãlina :)
1)Mixeazã bine untul cu zahãrul. Adaugã coaja de portocalã si gãlbenusurile
7 voturi
10 comentarii
1h
Decongelam foile de placinta si intindem jumatate din ele in tava, ungand fiecare foaie in parte
1 vot
1 comentariu
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate