Se rumenesc fulgii de cocos fara grasime, se pun pe o farfurie si se lasa sa se raceasca. Se paseaza afinele si se amesteca cu zahar, zahar vanilat si suc de lamaie. Se inglobeaza in acest pireu iaurtul, mierea si o lingura de fulgi de cocos. Se da crema 4 ore la congelator. Se amesteca prin compozitie la intervale de 30 min, pentru a se forma ace de gheata. Crema congelata se pune in spritul in forma de stea mare si se spriteaza in cupe de desert. Se presara cu fulgi de cocos.
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii