1- se scurg visinile printr-o strecuratoare, iar sucul se pastreaza.Foile de gelatina se lasa intr-o cantitate mare de apa rece timp de aprox. 5 minute.Batoanele de vanilie se taie in doua pe lungime si li se scoate interiorul.
2- se amesteca intr-un vas galbenusurile, interiorul batoanelor de vanilie, zaharul pudra si zaharul vanilat cu mixerul, pana devin spumoase.
3- se scoate gelatina din apa si se preseaza bine pentru a se scurge.Se topeste intr-un vas la foc mic, iar apoi se amesteca bine cu spuma de oua.
4- se adauga treptat iaurtul in crema si se tine la rece timp de aprox. 5 minute, pana capata o consistenta gelatinoasa.
5- se impart trei sferturi din visine in patru pahare.Se bate un pic crema, se varsa peste visine si se lasa la rece inca 1 ora.Se decoreaza cu visinile ramase si se preseaza bucatele de piscoturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii