autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

crema de iaurt cu visine

Autor: otilia21 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: otilia21 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iulie 2010

Ingrediente
pt 4 portii:, , 1 borcan de visine din compot, 4 foi de gelatina, 2 batoane de vanilie, 2 galbenusuri, 4 linguri zahar pudra, 2 plicuri zahar vanilat, 450 ml iaurt slab, , Plus, , 2 piscoturi

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

1- se scurg visinile printr-o strecuratoare, iar sucul se pastreaza.Foile de gelatina se lasa intr-o cantitate mare de apa rece timp de aprox. 5 minute.Batoanele de vanilie se taie in doua pe lungime si li se scoate interiorul.
2- se amesteca intr-un vas galbenusurile, interiorul batoanelor de vanilie, zaharul pudra si zaharul vanilat cu mixerul, pana devin spumoase.
3- se scoate gelatina din apa si se preseaza bine pentru a se scurge.Se topeste intr-un vas la foc mic, iar apoi se amesteca bine cu spuma de oua.
4- se adauga treptat iaurtul in crema si se tine la rece timp de aprox. 5 minute, pana capata o consistenta gelatinoasa.
5- se impart trei sferturi din visine in patru pahare.Se bate un pic crema, se varsa peste visine si se lasa la rece inca 1 ora.Se decoreaza cu visinile ramase si se preseaza bucatele de piscoturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "crema de iaurt cu visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort cu visine si crema de iaurt.

Tort cu visine si crema de iaurt.

Crema de iaurt: Se amesteca iaurtul cu cele 6 linguri de zahar brun si 2 linguri zeama de lime,

19 voturi    8 comentarii
2h
Torturi
Tarta cu crema de iaurt si visine

Tarta cu crema de iaurt si visine

Blatul: Mixam ouale spuma cu zaharul. Adaugam apa si zaharul vanilat. Faina o amestecam cu praful

4 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    Foarte gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • pt 4 portii:
  • 1 borcan de visine din compot
  • 4 foi de gelatina
  • 2 batoane de vanilie
  • 2 galbenusuri
  • 4 linguri zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 450 ml iaurt slab
  • Plus
  • 2 piscoturi

Raporteaza reteta

Retete
de otilia21
Pui cu ciuperci si smantana

Pui cu ciuperci si smantana

Se fierbe separat puiul 10-15 minute si cartofii curatati si taiati cubulete, dar sa nu se sfarame;

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu pui si sos Pesto

Pizza cu pui si sos Pesto

Preincalziti cuptorul la 230 de grade Celsius. Imprastiati sosul Pesto pe suprafata blatului

2 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Salata greceasca

Salata greceasca

Tineti fiecare ingredient separat inainte de a servi, pentru a nu acapara ceapa savoarea celorlalte.

4 voturi    1 comentariu
30 min
Salate reci
ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Pancakes cu afine