1- se scurg visinile printr-o strecuratoare, iar sucul se pastreaza.Foile de gelatina se lasa intr-o cantitate mare de apa rece timp de aprox. 5 minute.Batoanele de vanilie se taie in doua pe lungime si li se scoate interiorul.
2- se amesteca intr-un vas galbenusurile, interiorul batoanelor de vanilie, zaharul pudra si zaharul vanilat cu mixerul, pana devin spumoase.
3- se scoate gelatina din apa si se preseaza bine pentru a se scurge.Se topeste intr-un vas la foc mic, iar apoi se amesteca bine cu spuma de oua.
4- se adauga treptat iaurtul in crema si se tine la rece timp de aprox. 5 minute, pana capata o consistenta gelatinoasa.
5- se impart trei sferturi din visine in patru pahare.Se bate un pic crema, se varsa peste visine si se lasa la rece inca 1 ora.Se decoreaza cu visinile ramase si se preseaza bucatele de piscoturi.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii