autor:

Julia

» » Dulciuri diverse

CREMA DE IAURT CU VISINE

Autor: Julia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Julia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Ingrediente
- 1 borcan de visine din compot, - 4 foi gelatina, - 2 batoane (sau pastai)de vanilie, - 2 galbenusuri, - 4 linguri zahar pudra, - 2 plicuri zahar vanilat, - 450 ml iaurt slab, - 2 piscoturi

Dificultate: Medie Timp: 1h 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Se scurg visinile print-o strecuratoare,iar sucul se pastreaza.Foile de gelatina se lasa intr-o cantitate mare de apa rece timp de aproximativ 5 minute.Batoanele de vanilie se taie in doua pe lungime si li se scoate interiorul.
Se amesteca intr-un vas galbenusurile,interiorul batoaneor de vanilie,zaharul pudra si zaharul vanilat cu mixeul pana devin spumoase.
Se scoate gelatina din apa si se preseaza bine pentru a se scurge.Se topeste intr-un vas la foc mic,iar apoi se amesteca bine cu spuma de oua.
Se adauga treptat iaurtul in crema si se tine la rece timp de aprox.5 minute,pentru a capata o consistenta gelatinoasa.
Se impart trei sferturi din visine in 4 pahare.Se bate un pic crema,se varsa peste visine si se lasa la rece inca 1 ora.Se decoreaza cu visinele ramase si se presara bucatele de piscoturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "CREMA DE IAURT CU VISINE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu crema de iaurt si visine

Tarta cu crema de iaurt si visine

Blatul: Mixam ouale spuma cu zaharul. Adaugam apa si zaharul vanilat. Faina o amestecam cu praful

4 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort cu visine si crema de iaurt.

Tort cu visine si crema de iaurt.

Crema de iaurt: Se amesteca iaurtul cu cele 6 linguri de zahar brun si 2 linguri zeama de lime,

19 voturi    8 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 35 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 1 borcan de visine din compot
  • - 4 foi gelatina
  • - 2 batoane (sau pastai)de vanilie
  • - 2 galbenusuri
  • - 4 linguri zahar pudra
  • - 2 plicuri zahar vanilat
  • - 450 ml iaurt slab
  • - 2 piscoturi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Spălăm fructele și le scurgem bine de apă, apoi le punem la fiert cu zahărul, zeama de lămâie și esența de migdale. Lăsăm

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Patratele cu branza si capsuni Patratele cu branza si capsuni

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei. Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
negresa cu mousse de portocale si ciocolata