autor:

Julia

» » Dulciuri diverse

CREMA DE IAURT CU VISINE

Autor: Julia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Julia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Ingrediente
- 1 borcan de visine din compot, - 4 foi gelatina, - 2 batoane (sau pastai)de vanilie, - 2 galbenusuri, - 4 linguri zahar pudra, - 2 plicuri zahar vanilat, - 450 ml iaurt slab, - 2 piscoturi

Dificultate: Medie Timp: 1h 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Se scurg visinile print-o strecuratoare,iar sucul se pastreaza.Foile de gelatina se lasa intr-o cantitate mare de apa rece timp de aproximativ 5 minute.Batoanele de vanilie se taie in doua pe lungime si li se scoate interiorul.
Se amesteca intr-un vas galbenusurile,interiorul batoaneor de vanilie,zaharul pudra si zaharul vanilat cu mixeul pana devin spumoase.
Se scoate gelatina din apa si se preseaza bine pentru a se scurge.Se topeste intr-un vas la foc mic,iar apoi se amesteca bine cu spuma de oua.
Se adauga treptat iaurtul in crema si se tine la rece timp de aprox.5 minute,pentru a capata o consistenta gelatinoasa.
Se impart trei sferturi din visine in 4 pahare.Se bate un pic crema,se varsa peste visine si se lasa la rece inca 1 ora.Se decoreaza cu visinele ramase si se presara bucatele de piscoturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "CREMA DE IAURT CU VISINE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu crema de iaurt si visine

Tarta cu crema de iaurt si visine

Blatul: Mixam ouale spuma cu zaharul. Adaugam apa si zaharul vanilat. Faina o amestecam cu praful

4 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort cu visine si crema de iaurt.

Tort cu visine si crema de iaurt.

Crema de iaurt: Se amesteca iaurtul cu cele 6 linguri de zahar brun si 2 linguri zeama de lime,

19 voturi    8 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 35 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 1 borcan de visine din compot
  • - 4 foi gelatina
  • - 2 batoane (sau pastai)de vanilie
  • - 2 galbenusuri
  • - 4 linguri zahar pudra
  • - 2 plicuri zahar vanilat
  • - 450 ml iaurt slab
  • - 2 piscoturi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Mucenici(sfintisori)