Crema. Puneți laptele la fiert cu coaja de lămâie tăiată cu curățătorul de legume. Fierbeți până laptele devine galben. Opriți focul, acoperiți și lăsți să se răcească la temperatura camerei.
Gălbenușurile se spumează cu zahărul apoi se adaugă treptat laptele rece amestecând continuu până la omogenizarea compoziției. Puneți iar să fiarbă amestecând continuu până se îngroașă.
Puneți crema în forme și începeți să faceți bezeaua.
Albușurile se bat spumă tare cu zahărul adăugat treptat și sucul de lămâie.
Puneți cu lingura spuma peste crema de lămâie și puneți formele în cuptorul bine încins la 200 GC
pe functia grill cca 3 minute cu ușa cuptorului întredeschisă
apoi opriți focul și mai lăsați 2 minute cu ușa închisă.
Rece sau caldă crema este un deliciu!
Poftă bună!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii