Crema. Puneți laptele la fiert cu coaja de lămâie tăiată cu curățătorul de legume. Fierbeți până laptele devine galben. Opriți focul, acoperiți și lăsți să se răcească la temperatura camerei.
Gălbenușurile se spumează cu zahărul apoi se adaugă treptat laptele rece amestecând continuu până la omogenizarea compoziției. Puneți iar să fiarbă amestecând continuu până se îngroașă.
Puneți crema în forme și începeți să faceți bezeaua.
Albușurile se bat spumă tare cu zahărul adăugat treptat și sucul de lămâie.
Puneți cu lingura spuma peste crema de lămâie și puneți formele în cuptorul bine încins la 200 GC
pe functia grill cca 3 minute cu ușa cuptorului întredeschisă
apoi opriți focul și mai lăsați 2 minute cu ușa închisă.
Rece sau caldă crema este un deliciu!
Poftă bună!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii