Crema de lamaie la pahar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Crema de lamaie la pahar

Ingrediente

  • 300 ml frisca
  • 3 oua
  • 200g zahar
  • 200 ml suc (zeama) de lamaie
  • gelatina (jumatate de pliculet ca cel din imagine)
  • coaja rasa de lamaie

Mod de preparare

1 Se bate frisca spuma.

2 Se bat ouale ( le scoateti inainte cu o ora din frigider) cu zaharul.

3 Se pune la foc gelatina cu coaja si sucul de lamaie.

4 Amestecam frisca cu ouale spumate, apoi adaugam gelatina calduta ( nu prea calda )

5 Se pune compozitia in pahare, castronase. . . si se da la rece pt. 1 ora

6 Se serveste cu sirop ( mai gros), sau cu ciocolata topita. ( eu am folosit sirop de afine si ciocolata.)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise