Se toarna in cratita 3 pahare de lapte se lasa sa dea un clocot, apoi se adauga zaharul. Se desface intr-un pahar cu lapte rece sau in apa fiarta amidon de cartofi (fecula) sau de porumb, se toarna in laptele clocotit si amestecind mereu se fierbe timp de 5 minute la foc mic. Pentru aroma, se poate adauga in crema cit este inca fierbinte vanilie sau coaja rasa de lamiie ori de portocala si se amesteca bine. Compozitia fierbinte se toarna in cesti si se lasa sa se raceasca.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii