autor:

emadina

» » Spume si creme dulci

Crema de mango cu frisca

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 octombrie 2009

Ingrediente
2 fructe de mango coapte, 200 g frisca, 2 linguri sirop de visine, 1 lingura nuca de cocos, 1 lingura fistic nesarat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata fructele de mango, se paseaza bine, se amesteca cu frisca, nuca de cocos si fisticul. Se serveste cu sirop de visine deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de mango cu frisca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Inghetata de zmeura

Inghetata de zmeura

1. Zdrobeste zmeura, pastrand cateva pentru décor. 2. Bate albusul spuma tare cu zaharul pudra,

18 voturi    5 comentarii
20 min
Spume si creme dulci
Inghetata cu afine

Inghetata cu afine

Se pun in blender si se amesteca 3 minute. Apoi se pune in forma de inghetata si se adauga la congelator

1 vot    0 comentarii
10 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Delicioasa

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

    Trebuie sa fie tare gustoasa...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 fructe de mango coapte
  • 200 g frisca
  • 2 linguri sirop de visine
  • 1 lingura nuca de cocos
  • 1 lingura fistic nesarat

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicioasa

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Mousse de ciocolata neagra Mousse de ciocolata neagra

Ciocolata (am folosit ciocolată cu 52% cacao) se topeşte pe baie de aburi împreună cu o linguriţă de cafea măcinată (am

1 vot    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Creme brulee Creme brulee

Intr-o cratita mai adanca se pune smantana si se lasa la incalzit fara sa fiarba. Amestecam galbenusurile cu zaharul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Gem de afine