autor:

emadina

» » Spume si creme dulci

Crema de mango cu frisca

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 octombrie 2009

Ingrediente
2 fructe de mango coapte, 200 g frisca, 2 linguri sirop de visine, 1 lingura nuca de cocos, 1 lingura fistic nesarat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata fructele de mango, se paseaza bine, se amesteca cu frisca, nuca de cocos si fisticul. Se serveste cu sirop de visine deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de mango cu frisca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Crema de vanilie

Crema de vanilie

1. Se pune laptele la fiert, apoi se amesteca cu vanilia (sau se aduga semintele din pastaia de vanilie

11 voturi    3 comentarii
15 min
Spume si creme dulci
Panna cotta

Panna cotta

Plicul de gelatina il pui in lapte si-l lasi acolo vreo 20 min ,amesteci bine . Frisca se pune intr-un

4 voturi    2 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Delicioasa

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

    Trebuie sa fie tare gustoasa...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 fructe de mango coapte
  • 200 g frisca
  • 2 linguri sirop de visine
  • 1 lingura nuca de cocos
  • 1 lingura fistic nesarat

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicioasa

Adauga reteta
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Crema de vanilie