autor:

emadina

» » Spume si creme dulci

Crema de mango cu frisca

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 octombrie 2009

Ingrediente
2 fructe de mango coapte, 200 g frisca, 2 linguri sirop de visine, 1 lingura nuca de cocos, 1 lingura fistic nesarat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata fructele de mango, se paseaza bine, se amesteca cu frisca, nuca de cocos si fisticul. Se serveste cu sirop de visine deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de mango cu frisca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Crema de zahar ars speciala

Crema de zahar ars speciala

1. Se caramelizeaza cele 4 linguri de zahar intinzandu-se neaparat pe marginea cratitei dupa care

16 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Spume si creme dulci
Briose cu visine si glazura roz

Briose cu visine si glazura roz

Incinge cuptorul la 190° Intr-un vas bate ouale cu cele doau tipuri de zahar pana cand si-au dublat

2 voturi    0 comentarii
45 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Delicioasa

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

    Trebuie sa fie tare gustoasa...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 fructe de mango coapte
  • 200 g frisca
  • 2 linguri sirop de visine
  • 1 lingura nuca de cocos
  • 1 lingura fistic nesarat

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicioasa

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Jeleu din struguri Kis Mis Jeleu din struguri Kis Mis

Am curatat boabele de struguri, am indepartat coditele, apoi i-am trecut sub jet de apa rece. Am pus boabele de struguri la fiert cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Pasta de porumbe (poroambe) Pasta de porumbe (poroambe)

Bobitele de porumbe se curata de codite si se spala in mai multe ape reci. Se acopera cu apa si se fierb cca 15-20 minute de la primul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Crema de vanilie cu fructe si frisca