autor:

Fara foto

» » Spume si creme dulci

CREMA DE MANGO SI PIERSICI.

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Ingrediente
2 fructe de mango, curatate de coaja si samburi, taiate bucati sau din compot, 2 piersici, taiate bucati, sucul de la 1 lamaie, 300 ml frisca lichida, 2 linguri zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1. Cu ajutorul unui mixer, pregateste un piure din pulpa fructelor. Adauga sucul de lamaie si amesteca.

2 Bate frisca pana cand isi mentine forma si adauga zaharul pudra. Amesteca frisca batuta cu piureul de fructe si imparte desertul in boluri mici. Tine la rece minimum 10 minute inainte de a servi. Pune bucati de mango deasupra.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "CREMA DE MANGO SI PIERSICI." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Inghetata de afine si iaurt

Inghetata de afine si iaurt

1. Se fierb timp de cateva minute afinele impreuna cu zaharul si un strop de apa, pana cand se inmoaie. 2. Se

7 voturi    9 comentarii
15 min
Spume si creme dulci
Panna cotta

Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul

0 voturi    0 comentarii
20 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 fructe de mango
  • curatate de coaja si samburi
  • taiate bucati sau din compot
  • 2 piersici
  • taiate bucati
  • sucul de la 1 lamaie
  • 300 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Crema de zahar ars