Se pun la fiert capsunile cu zaharul si zeama de lamaie si se lasa pana cand dau in clocot si se formeaza un sos. Se lasa sosul la racit.
Se amesteca cu mixerul mascarpone cu smantana, galbenusurile, zaharul vanilinat si zaharul tos si se lasa la frigider.
Se iau 4 pahare in care se va servi desertul si se adauga 2 linguri din crema de mascarpone, apoi 2 linguri iaurt de capsuni. Peste aceasta se aseaza un strat din sosul de capsuni, iar peste acesta inca un strat din crema de mascarpone. Ultimul strat va fi format din sos de capsuni.
Se lasa la rece aproximativ 1 ora. La final se adauga frisca si se orneaza cu menta si capsuni.
Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii