Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
4 oua, 4 lingurite zahar, 4 lingurite rom, biscuiti
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se freaca galbenusurile cu zahar si rom pina se fac ca o crema. Se amesteca incet cu albusul batut spuma. Se toarna in cesti sau in pahare Se serveste cu biscuiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de oua" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Se curata spanacul de cotoare si frunzele intregi se spala in mai multe ape reci, apoi se dau intr-un
1 vot
1 comentariu
40 min
Aluatul:
Faina o cernem si o amestecam cu sarea. Drojdia o punem intr-un pic de lapte caldut,
1 vot
0 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate