autor:

Fara foto

» » Spume si creme dulci

crema de portocale pentru tort

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2008

Ingrediente
1/2 lingura cu faina,200 g zahar,zeama de la 3 portocale,250 g unt.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Din faina,zahar,zeama de portocale se face o ciulama amestecand pe foc mic.Cand sa ingrosat se da la rece si se amesteca cu untul frecat spuma.
Daca ti-a placut reteta noastra "crema de portocale pentru tort" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Tiramisu de portocalã

Tiramisu de portocalã

Un desert asemãnãtor a fost fãcut in sec. 17 in Siena, oras al provinciei italiene

7 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Mousse de ciocolata

Mousse de ciocolata

Se topeste ciocolata la bain-marie dupa care se adauga untul treptat si se lasa sa se raceasca. Se

6 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Super usoara si cred ca este si tare buna,felicitari.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Asa procedez si eu. E foarte buna crema.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1/2 lingura cu faina,200 g zahar,zeama de la 3 portocale,250 g unt.

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Super usoara si cred ca este si tare buna,felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Serbet din smochine Serbet din smochine

Smochinele se spala se taie coditele, se taie in 4 si se pun la fiert cu 750 g zahar, feliile de lamaie si o ceasca de apa. Se lasa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Spalam fructele si le scurgem bine de apa. Le punem intr-o cratita incapatoare impreuna cu zaharul. Lasam fructele cateva ore pana

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Biscuiti-sandwich cu ciocolata