autor:

Fara foto

» » Spume si creme dulci

crema de portocale pentru tort

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2008

Ingrediente
1/2 lingura cu faina,200 g zahar,zeama de la 3 portocale,250 g unt.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Din faina,zahar,zeama de portocale se face o ciulama amestecand pe foc mic.Cand sa ingrosat se da la rece si se amesteca cu untul frecat spuma.
Daca ti-a placut reteta noastra "crema de portocale pentru tort" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Pudim de Mamão

Pudim de Mamão

1)La cuptor se pune o tavã cu apã sã fiarbã. O formã tip chaminé se unge cu caramel lichid. 2)Se

10 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Spume si creme dulci
Sorbet de capsuni

Sorbet de capsuni

1. Pune zaharul intr-o cratita cu 250 ml apa, lasa-l sa fiarba si gateste timp de 2 minute.Lasa siropul

10 voturi    6 comentarii
25 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Super usoara si cred ca este si tare buna,felicitari.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Asa procedez si eu. E foarte buna crema.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1/2 lingura cu faina,200 g zahar,zeama de la 3 portocale,250 g unt.

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Super usoara si cred ca este si tare buna,felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Inghetata de castane si rom