autor:

Fara foto

» » Spume si creme dulci

crema de portocale pentru tort

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2008

Ingrediente
1/2 lingura cu faina,200 g zahar,zeama de la 3 portocale,250 g unt.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Din faina,zahar,zeama de portocale se face o ciulama amestecand pe foc mic.Cand sa ingrosat se da la rece si se amesteca cu untul frecat spuma.
Daca ti-a placut reteta noastra "crema de portocale pentru tort" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Crema de iaurt

Crema de iaurt

Se pregateste un bain marie. In care se topeste untul, zaharul, apoi se amesteca ouale, batandu-se,

4 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Spume si creme dulci
Crema de zahar ars speciala

Crema de zahar ars speciala

1. Se caramelizeaza cele 4 linguri de zahar intinzandu-se neaparat pe marginea cratitei dupa care

16 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Super usoara si cred ca este si tare buna,felicitari.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Asa procedez si eu. E foarte buna crema.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1/2 lingura cu faina,200 g zahar,zeama de la 3 portocale,250 g unt.

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Super usoara si cred ca este si tare buna,felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Crema di limoncello amalfi Crema di limoncello amalfi

Fierbem laptele cu ½ lingurita pasta de vanilie. Separam galbenusurile de albusuri (folosim o cratita mai mare, fiindca o vom

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Budinca de tapioca cu lapte de hrisca Budinca de tapioca cu lapte de hrisca

Se pune tapioca intr-un bol cu apa rece, iar dupa ce s-a umflat, se scurge apa si se rastoarna in vasul cu lapte, pe foc. Se amesteca

0 voturi    0 comentarii
30 min
Budinci
Budincã de mere îmbãtate