autor:

Fara foto

» » Spume si creme dulci

crema de portocale pentru tort

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2008

Ingrediente
1/2 lingura cu faina,200 g zahar,zeama de la 3 portocale,250 g unt.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Din faina,zahar,zeama de portocale se face o ciulama amestecand pe foc mic.Cand sa ingrosat se da la rece si se amesteca cu untul frecat spuma.
Daca ti-a placut reteta noastra "crema de portocale pentru tort" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Inghetata de zmeura

Inghetata de zmeura

1. Zdrobeste zmeura, pastrand cateva pentru décor. 2. Bate albusul spuma tare cu zaharul pudra,

18 voturi    5 comentarii
20 min
Spume si creme dulci
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Se bat 2 albusuri cu 3 linguri de zahar. Se adauga 250 de grame de capsuni zdrobite si se mai amesteca

5 voturi    7 comentarii
10 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight Sensor

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Super usoara si cred ca este si tare buna,felicitari.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Asa procedez si eu. E foarte buna crema.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1/2 lingura cu faina,200 g zahar,zeama de la 3 portocale,250 g unt.

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Super usoara si cred ca este si tare buna,felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Inimioare pline de savoare Inimioare pline de savoare

*Aluat: 1.Amestecam faina cu zaharul si sarea pe o suprafata de lucru cat mai rece posibil. 2.Adaugam untul foarte rece taiat in bucatele

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tiramisu de portocalã Tiramisu de portocalã

Un desert asemãnãtor a fost fãcut in sec. 17 in Siena, oras al provinciei italiene Toscana. Cu ocazia vizitei

7 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Jeleu de ciocolata