Crema de smintina cu marmelada

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr.smintina groasa
  • 250 .marmelada
  • 100gr.nuci prajite si tocate
  • 50 ml rom

Mod de preparare

Se freaca bine marmelada intr-un castron, se adauga smintina, punind numai cite o lingura, pina se incorporeaza toata cantitatea. Se adauga romul si nucile prajite si tocate. Cu aceasta crema se umplu foile de tort cumparate din comert, care nu se insiropeaza, deoarece crema este destul de moale ca sa le fragezeasca Se da la rece 2-3 ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,

Bors de dovlecei cu stevie
Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor