autor:

autor

» » Spume si creme dulci

Crema de smintina cu marmelada

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
250 gr.smintina groasa, 250 .marmelada, 100gr.nuci prajite si tocate, 50 ml rom

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca bine marmelada intr-un castron, se adauga smintina, punind numai cite o lingura, pina se incorporeaza toata cantitatea. Se adauga romul si nucile prajite si tocate. Cu aceasta crema se umplu foile de tort cumparate din comert, care nu se insiropeaza, deoarece crema este destul de moale ca sa le fragezeasca Se da la rece 2-3 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de smintina cu marmelada" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Crema di limoncello amalfi

Crema di limoncello amalfi

Fierbem laptele cu ½ lingurita pasta de vanilie. Separam galbenusurile de albusuri (folosim

0 voturi    0 comentarii
45 min
Spume si creme dulci
Budinca de quinoa cu merisoare

Budinca de quinoa cu merisoare

Pentru inceput se pun merisoarele intr-un bol, amestecate cu coniac si se lasa deoparte. In vase

0 voturi    0 comentarii
50 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 gr.smintina groasa
  • 250 .marmelada
  • 100gr.nuci prajite si tocate
  • 50 ml rom

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Inimioare pline de savoare Inimioare pline de savoare

*Aluat: 1.Amestecam faina cu zaharul si sarea pe o suprafata de lucru cat mai rece posibil. 2.Adaugam untul foarte rece taiat in bucatele

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tiramisu de portocalã Tiramisu de portocalã

Un desert asemãnãtor a fost fãcut in sec. 17 in Siena, oras al provinciei italiene Toscana. Cu ocazia vizitei

7 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Inimioare pline de savoare