autor:

amalia

» » , , Aperitive, Aperitive cu brinza, Mancaruri cu peste

Crema de somon

Autor: amalia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 ianuarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 ianuarie 2018

Ingrediente
100 g file de somon afumat, 200 g crema de branza, 1 fir de ceapa verde, masline negre/icre negre pentru decor, 1 vf lgt piper alb macinat, cosulete din foietaj

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi.

Ceapa verde o toci marunt si o adaugi in crema, apoi adaugi piperul.

Umpli cosuletele cu crema astfel obtinuta si decorezi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de somon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Supa crema de dovlecel cu somon

Supa crema de dovlecel cu somon

Se curata cartofii si dovleceii si se taie cuburi. Se incinge ulei si se calesc ceapa si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Tagliatelle cu somon afumat si crema de branza

Tagliatelle cu somon afumat si crema de branza

Se fierb pastele al dente, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se pastreaza 150 ml din apa in care

0 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 100 g file de somon afumat
  • 200 g crema de branza
  • 1 fir de ceapa verde
  • masline negre/icre negre pentru decor
  • 1 vf lgt piper alb macinat
  • cosulete din foietaj

Raporteaza reteta

Retete
de amalia
Pasca fara aluat

Pasca fara aluat

Punem ouale intr-un castron suficient de mare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si batem bine

26 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Biscuitii digestivi se sfarama si apoi se adauga margarina topita. Amesteci bine pana cand obtii

24 voturi    1 comentariu
4h
Dulciuri diverse
TORT FESTIV DE REVELION

TORT FESTIV DE REVELION

1. Blat: Galbenusurile le freci spuma impreuna cu praful de sare si zaharul. Apoi bati albusurile

2 voturi    0 comentarii
4h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    0 comentarii
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Pangasius cu solzi si sos