autor:

amalia

» » , , Aperitive, Aperitive cu brinza, Mancaruri cu peste

Crema de somon

Autor: amalia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 ianuarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 ianuarie 2018

Ingrediente
100 g file de somon afumat, 200 g crema de branza, 1 fir de ceapa verde, masline negre/icre negre pentru decor, 1 vf lgt piper alb macinat, cosulete din foietaj

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi.

Ceapa verde o toci marunt si o adaugi in crema, apoi adaugi piperul.

Umpli cosuletele cu crema astfel obtinuta si decorezi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de somon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Blini cu crema de branza si somon afumat

Blini cu crema de branza si somon afumat

Amestecam galbenusurile cu laptele si untul topit. Adaugam faina, sarea si drojdia si amestecam pana

4 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive
Rulouri de somon cu crema de branza

Rulouri de somon cu crema de branza

Se pune intr-un vas la fiert 100ml apa cu sare cand da in clocot se adauga aproximativ 3 lingurite

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 100 g file de somon afumat
  • 200 g crema de branza
  • 1 fir de ceapa verde
  • masline negre/icre negre pentru decor
  • 1 vf lgt piper alb macinat
  • cosulete din foietaj

Raporteaza reteta

Retete
de amalia
Pasca fara aluat

Pasca fara aluat

Punem ouale intr-un castron suficient de mare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si batem bine

24 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Biscuitii digestivi se sfarama si apoi se adauga margarina topita. Amesteci bine pana cand obtii

24 voturi    1 comentariu
4h
Dulciuri diverse
TORT FESTIV DE REVELION

TORT FESTIV DE REVELION

1. Blat: Galbenusurile le freci spuma impreuna cu praful de sare si zaharul. Apoi bati albusurile

1 vot    0 comentarii
4h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de pangasius cu lamaie si usturoi