autor:

amalia

» » , , Aperitive, Aperitive cu brinza, Mancaruri cu peste

Crema de somon

Autor: amalia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 ianuarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 ianuarie 2018

Ingrediente
100 g file de somon afumat, 200 g crema de branza, 1 fir de ceapa verde, masline negre/icre negre pentru decor, 1 vf lgt piper alb macinat, cosulete din foietaj

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi.

Ceapa verde o toci marunt si o adaugi in crema, apoi adaugi piperul.

Umpli cosuletele cu crema astfel obtinuta si decorezi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de somon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Tort aperitiv cu crema de branza,somon si ciuperci

Tort aperitiv cu crema de branza,somon si ciuperci

Ingredientele se pun intr-un bol si se amesteca bine.Framantam aluatul si-l lasam la crescut 45 mi

2 voturi    1 comentariu
3h 50 min
Aperitive cu brinza
Supa crema de somon

Supa crema de somon

Curatam legumele, apoi cartofii, prazul si tulpina apio le taiem cubulete, iar morcovul rondele.

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 100 g file de somon afumat
  • 200 g crema de branza
  • 1 fir de ceapa verde
  • masline negre/icre negre pentru decor
  • 1 vf lgt piper alb macinat
  • cosulete din foietaj

Raporteaza reteta

Retete
de amalia
Pasca fara aluat

Pasca fara aluat

Punem ouale intr-un castron suficient de mare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si batem bine

26 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Biscuitii digestivi se sfarama si apoi se adauga margarina topita. Amesteci bine pana cand obtii

24 voturi    1 comentariu
4h
Dulciuri diverse
TORT FESTIV DE REVELION

TORT FESTIV DE REVELION

1. Blat: Galbenusurile le freci spuma impreuna cu praful de sare si zaharul. Apoi bati albusurile

2 voturi    0 comentarii
4h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Evantai de peste la cuptor