Punem laptele cu un praf de sare in craticioara care nu lipeste.
Punem laptele cu un praf de sare in craticioara care nu lipeste. Când s-a înfierbântat, adaugăm margarina și zahărul. După ce s-au topit, punem amidonul cernut și amestecăm bine ca să nu rămână cocoloașe, apoi adaugam coniac si amestecam. Când ai obținut o cremă fină, adaugă pentru culoare și esență de vanilie pentru gust.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii