Punem laptele cu un praf de sare in craticioara care nu lipeste.
Punem laptele cu un praf de sare in craticioara care nu lipeste. Când s-a înfierbântat, adaugăm margarina și zahărul. După ce s-au topit, punem amidonul cernut și amestecăm bine ca să nu rămână cocoloașe, apoi adaugam coniac si amestecam. Când ai obținut o cremă fină, adaugă pentru culoare și esență de vanilie pentru gust.
Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagraReteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de...
Friptura de porc cu legume la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii