Se asaza pe fundul platoului de servit un strat de capsuni sau de zmeura prasarat cu zahar pudra. Deasupra se pun citeva suvite subtiri de migdale prajite in cuptor. Apoi se aseaza din nou un strat de fructe presarate cu zahar si deasupra lor un strat gros de crema de vanilie racorita. Crema de vanilie : se freaca galbenusurile cu zahar, se amesteca cu faina si zaharul vanilat, se subtiaza cu laptele turnat cite putin. Se pune pe foc mic sau pe baie de apa sa se ingroase, amestecind mereu.
Se serveste dupa ce a fost tinuta in congelator
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii